Bosatlas Van Het Nederlands Voetbal Header V3
Nieuws

Op reis langs de velden in de Bosatlas van het Nederlandse voetbal

Speelde jij vroeger al bij de F’jes en ben je altijd blijven plakken in de voetbalkantine? Of kijk, luister en praat je met ieder voetbalprogramma mee? Komen er bij ieder fluitsignaal herinneringen bij je op? Mooi, dan is de Bosatlas van het Nederlandse voetbal echt wat voor jou.

Het Nederlandse voetbal in beeld

Voor iedere fan, speler, of kijker van voetbal is deze Bosatlas perfect leesvoer. Want naast de basisregels en de bekende weetjes, kom je ook de onbekende feiten te weten over jouw voetbalclub.

Sociale netwerk

Het voetballandschap is misschien wel het grootste offline sociale netwerk van Nederland en de Bosatlas van het Nederlandse voetbal heeft dat haarfijn in kaart gebracht. De verschillende culturen, transfers, salarissen en prestaties van zowel top- als amateurclubs worden uitgebreid beschreven.

Honderden kaarten en foto’s

Niets roept zoveel nostalgie op als foto’s, en deze Bosatlas staat er vol mee.
Van het onvergetelijke “Bergkamp Bergkamp” moment tot het WK van het damesvoetbal, de grote historische momenten uit onze voetbalgeschiedenis zijn vastgelegd. Een prachtige verzameling foto’s van ons elftal.

Serieuze volkssport

Kan jij een uitbreiding van je feitenkennis gebruiken om die eeuwige kantinediscussie te beslechten? De Bosatlas van het Nederlandse voetbal belicht de meer onbekende feiten en weetjes over de duizenden verenigingen, stadions en infrastructuur van het voetbal. Wist je bijvoorbeeld dat het aantal clubs in Nederland met bijna 200 groeide tijdens de Eerste Wereldoorlog? Of dat 94% van alle Nederlanders op hooguit 3 kilometer afstand woont van een voetbalveld?

17 miljoen coaches

De kans is groot dat ook jijzelf, je zoon of buurmeisje op een van de pagina’s prijkt, want
de Bosatlas van het Nederlandse voetbal heeft niet alleen aandacht voor de Eredivisie. Maar liefst 3.072 amateurclubs komen voorbij. Wat jouw club ook is, je vindt de shirts, de mascotte en het lied terug in deze rijkgevulde atlas. Eindeloos veel lees- en kijkplezier, voor jezelf, of als kerstcadeautje voor iedereen die alles wil weten over voetbal.