Chickslovefood Het Back On Track Kookboek
Recensies

Chickslovefood - Het back on track-kookboek: Gezond, snel en heel smakelijk.

2019 is begonnen en de feestdagen zijn helaas voorbij. Met veel leuke en lekkere gedachten kunnen we terugkijken naar het afgelopen jaar. Maar de start van de eerste maand staat gelijk aan de start van alle goede voornemens. Of je nu gaat stoppen met roken of een paar kilo’s wilt afvallen; 2019 wil je beginnen met een schone lei. Het nieuwste boek van Chickslovefood dat exclusief met bol.com gecreëerd is draait helemaal om een frisse start. Chickslovefood - Het back on track-kookboek helpt je met maken van een goede start.

Gezond, snel en smakelijk
De hoofdstukken van Chickslovefood – Het back on track-kookboek zijn ingedeeld in ontbijt, lunch en avondeten. Met prachtige fotografie worden alle gerechten lekker weergeven. De recepten bestaat uit slechts 6 ingrediënten en zijn gewoon gezond, snel te maken en heel smakelijk.

Anders dan normaal
Het grootste verschil tussen Chickslovefood – Het back on track-kookboek en de andere kookboeken van Chickslovefood is dat naast recepten er ook tips worden gegeven hoe Nina en mealplannen, sporten en ontspannen en snacken. Gezond blijven is vaak niet gemakkelijk om te doen, maar met dit boek willen de meiden van Chickslovefood jou genoeg informatie geven om je goed op weg te helpen.

Heerlijke tips
Het lekkerste recept in mijn ogen is het carrot cake overnight oats (link naar recept) recept. Niet alleen is het heel smakelijk, maar het spaart ook tijd in de ochtend omdat je het de dag ervoor al klaarmaakt. Ook als je soms niet weet hoe je moet mealplannen begint het boek met een handig weekschema. Zo kunnen je deze overnemen en een beetje veranderen om het gezonde leven iets makkelijker te maken.

Snacken mag
Vergeet niet dat tijdens je frisse start jezelf niet moet straffen. Zoals Nina aangeeft in het interview (linken interview): “Je moet jezelf niet straffen. Lekker gezond eten en als je dan af en toe een keer dat snoepje eet of een bakje chips neemt, dat is prima. Dan hou je het ook langer vol.”

Angelique Auteur Foto Lees Magazine
Angelique