Dbvebheader
Winactie

WIN! 3x Dagboek van een boekverkoper

Op zijn achttiende zag Shaun Bythell de eigenzinnige boekhandel in het Schotse kustplaatsje Wigtown voor het eerst. 'Die tent bestaat over een jaar niet meer,' zei hij toen achteloos tegen een vriend van hem. Dertien jaar later bestaat de boekhandel nog steeds en is Shaun de eigenaar van het grootste antiquariaat van Schotland. In Dagboek van een boekverkoper doet Shaun Bythell verslag van zijn dagelijks leven in en rond de winkel en laat hij ons zien hoe hij als boekverkoper overleeft in onze digitale tijd, hoe je omgaat met lekkages die maar terug blijven komen, met een zwarte kat die telkens op je boeken gaat zitten, met personeel dat graag zijn eigen plan trekt en met klanten die soms wel heel aparte wensen hebben. Ook neemt Shaun ons mee op reis als hij in zijn oude rode Renault door Schotland rijdt op zoek naar bijzondere boeken. Dit is het hartverwarmende verhaal van een man die leeft voor, met en tussen de boeken.

WIN!

Wij mogen driemaal een exemplaar van Dagboek van een boekverkoper weggeven! Meedoen? Stuur een e-mail naar schrijf@bol.com en vertel waarom jij dit boek wil lezen. En gebruik als onderwerpregel: Dagboek van een boekverkoper.

Deze winactie loopt tot vrijdag 1 december 2017. De winnaars krijgen na afloop bericht, en hun prijs zo spoedig mogelijk opgestuurd.

Tess
Tess