Header Toplijstje Hobby
Toplijsten

De top 10 creatiefste hobbyboeken voor de feestdagen

Heb jij soms ook keuzestress tijdens het uitzoeken van cadeau's voor (schoon)familieleden, geliefden of vrienden/vriendinnen? Daar kunnen wij jou bij helpen! Met deze toplijstjes speciaal voor de feestdagen kan jij kiezen uit de leukste boeken binnen de interesse van degene die jij wil verrassen. Dit keer hobbyboeken!

De top 10 creatiefste hobbyboeken voor de feestdagen

1.

Bookies

Bookies

Beestachtige boekenleggers haken. Ze zijn makkelijk te maken door de vele stap-voor-stap foto's en duidelijke uitleg. Ze zijn reuze praktisch voor je eigen boeken. Of om cadeau te doen aan je boeken lezende vrienden en familie.

Bekijk op bol.com

2.

Kleine kersttruien breien

Kleine kersttruien breien

Met Kleine kersttruien breien van Club Geluk brei je jezelf en anderen een gelukkig kerstfeest! Dit boek bevat 1 basispatroon, waarmee 24 verschillende (foute!) kersttruitjes gebreid kunnen worden. Elk van deze projectjes is binnen een paar uur gemaakt - ideaal dus om deze kerst een hele boom mee vol te hangen. De breipatronen zijn in het Nederlands én Engels opgesteld, inclusief teltekeningen en grappige foto's.

Bekijk op bol.com

3.

De favorieten van Arne & Carlos. Met 15 nieuwe patronen. Breien, haken & borduren

De favorieten van Arne & Carlos. Met 15 nieuwe patronen. Breien, haken & borduren

In De favorieten van Arne & Carlos verzamelt het Noorse breiduo Arne Nerjordet en Carlos Zachrison het beste van het beste: 70 favoriete breipatronen uit hun eerdere boeken plus 15 gloednieuwe handwerkontwerpen. Kerstballen, poppen, vogels, sloffen, truien, sjaals, handschoenen, sokken, noem maar op!

Bekijk op bol.com

4.

Mijn hondjes van sokkenwol

Mijn hondjes van sokkenwol

Haak nu zelf je eigen trouwe viervoeter met de heerlijke zachte sokkengarens. In dit boek vind je de beschrijving van 12 verschillende hondenrassen, inclusief hun verwisselbare accessoires. Van een stoere Rottweiler tot de grappige Franse Bulldog, alle hondjes hebben hun eigen karakter en zullen ieders hart doen smelten.

Bekijk op bol.com

5.

Héél veel knuffels haken

Héél veel knuffels haken

Deze nieuwe Dendennis staat vol met nieuwe haakpatronen, maar ook vertrouwde haakvriendjes keren terug. De schattige karakters in het boek zijn voorzien van een originele foto, een duidelijke haakbeschrijving en een moeilijkheidsgraad. Dit haakboek is geschikt voor haaksters en hakers van alle niveaus. Dendennis, de meest geliefde mannelijke haker van ons land, zorgt ervoor dat je met Héél veel knufels haken niet uitgehaakt raakt!

Bekijk op bol.com

6.

Klømpelømpe De vier seizoenen

Klømpelømpe De vier seizoenen

De Noorse Hanne en Torunn komen met een nieuw Klømpelømpe breiboek. De vriendinnen maken niet alleen de winter een stuk leuker, maar geven je ook genoeg breipatronen om de andere seizoenen stijlvol door te komen. Klømpelømpe – De vier seizoenen staat vol gloednieuwe, onweerstaanbare patronen, zowel voor de doorgewinterde breier als voor de beginner!

Bekijk op bol.com

7.

Haken@Home  -   Haken @home met Bobbi Eden

Haken@Home - Haken @home met Bobbi Eden

Het sfeervolle lifestyleboek Haken @ Home met Bobbi Eden staat vol originele haakpatronen voor een persoonlijke aankleding van iedere kamer in jouw huis. De eigengemaakte hippe haakcreaties maken van je huis een thuis. Natuurlijk zijn de projecten eenvoudig te maken want haken met Bobbi Eden kan iedereen!

Bekijk op bol.com

8.

Stoer Haken

Stoer Haken

Grof werk is de trend in interieur en mode op dit moment. Natuurlijke materialen, ruwe uitstraling en grove structuren. Stoer Haken sluit daarop aan met 15 eigentijdse projecten om zelf te haken. Voor in je huis, in de tuin, om te dragen en om naar te kijken.

Bekijk op bol.com

9.

Maak je eigen art journal

Maak je eigen art journal

Maak je eigen art journal is gebaseerd op de populaire online Life Book-lessen van mixed-media-artiest Tamara Laporte. Het boek staat vol inspirerende teken- en schilderprojecten met mixed-media, die je helpen bewuster te worden van je persoonlijke uitdagingen en andere obstakels, en hoe je daaraan kunt werken. Met de projecten ontwikkel je niet alleen je creativiteit, maar werk je ook aan zelfontplooiing. Zo wordt je journal gauw meer dan alleen een schetsboek: het is je visuele dagboek.

Bekijk op bol.com

10.

Jonnie & Thérèse thuis

Jonnie & Thérèse thuis

In Jonnie & Thérèse Thuis lees je wat er bij de familie Boer op tafel komt en het mooiste is: dit kan iedereen maken. Jonnie en Thérèse nemen je mee naar hun huis en plekken die als thuis aanvoelen. Veel toegankelijke gerechten passeren de revue, maar net even meer bijzonder. Jonnie & Thérèse Thuis staat vol met smakelijke en eenvoudig te bereiden recepten met ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn.

Bekijk op bol.com

Wil je altijd op de hoogte zijn van de boeken binnen jouw favoriete genre? Stel je voorkeur in en ontvang updates.