Saskia Noort Toplijst Series Header V2
Toplijsten

De favoriete series van Saskia Noort

Er staan zoveel goede tv series op Netflix dat wat nieuwe inspiratie altijd welkom is. Saskia Noort deelt haar top 9 favoriete series, en het goede nieuws is dat als je geen Netflix account hebt deze series ook te bestellen zijn op bol.com!

Bloodline

Bloodline

Bloodline vertelt het verhaal van de familie Rayburn, een op het oog hechte familie uit de paradijselijke Florida Keys. Het verhaal begint wanneer de volwassen kinderen terugkeren naar het ouderlijk huis om het 45-jarig jubileum van het familiehotel te vieren. Tegen alle verwachtingen in duikt ook oudste zoon Danny op, het zwarte schaap van de familie. De drie andere kinderen houden hun hart vast, want met Danny’s komst is de kans groot dat hun duistere familiegeheim alsnog aan het licht komt.


Please Like Me

Please Like Me

Please Like Me volgt het leven van Josh, een 20-jarige jongen in Melbourne. Na de break-up met zijn vriendin komt hij er achter dat hij op jongens valt. Met de steun van ex-vriendin Claire en beste vriend slash huisgenoot Tom begint Josh aan een ontdekkingsreis in de liefde. Daarnaast moet hij ook voor zijn depressieve en suïcidale moeder zorgen. Please Like Me is een hartverwarmende serie vol awkward momenten en karakters.


Cold Feet

Cold Feet

Cold Feet is een serie die draait om de problemen van een aantal dertigers die worstelden met onderwerpen als relaties, huwelijken, banen en kinderen in combinatie met een gezonde dosis Britse humor.


DAG

DAG

Dag is een lange, norse huwelijksconsulent uit Noorwegen die niet in het huwelijk gelooft. Zijn favoriete uitspraak tegen zijn cliënten: ‘Waarom zijn jullie eigenlijk nog samen?’ Thuis sluit Dag, zelf natuurlijk single, zich op achter een deur met veel sloten en danst hij met ogen dicht op zijn favoriete muziek. Zijn beste vriend is seksverslaafd en komt regelmatig logeren als hij weer in de problemen zit. En zijn eigen psycholoog houdt er nogal onorthodoxe ideeën op na en zet de tobber regelmatig op zijn nummer. Dan ontmoet Dag de rustige, lieve vriendin van een vriendin en verschijnen er barsten in zijn gesloten wereldje.


Happy Valley

Happy Valley

In Happy Valley is Catherine Cawood het hoofd van een politiekorps in de valleien van Yorkshire: Calder Valley. Alleen zo ‘happy’ is het allemaal niet. Catherine heeft een zwaar leven. Haar dochter heeft zichzelf opgehangen door een verkrachting, ze leeft samen met haar ex-drugsverslaafde zus, ze is gescheiden, haar zoon praat niet meer met haar en ze moet voor haar kleinkind zorgen. Daarnaast komt de verkrachter van haar dochter ook nog vrij en wordt de dochter van een bekende zakenman ontvoerd. Catherine komt stap voor stap steeds dichter bij de waarheid en wordt persoonlijk deze zaak in getrokken.


Homeland

Homeland

Homeland draait om Carrie Mathison en Nicolas Brody. Brody is als marinier acht jaar lang een krijgsgevangene geweest in Irak. Hij wordt gered en komt als een held terug. Terwijl hij en zijn familie moeite hebben om weer aan elkaar te wennen is er één iemand die hem niet vertrouwd: Carrie. Zij werkt bij de CIA en heeft toen ze in Irak zat een tip gehad over een overloper. Het is de inleiding van een spannende jacht.


House of Cards

House of Cards

House of card behoort tot één van de populairste series ter wereld. De serie hoort thuis in het rijtje Game of Thrones, Breaking Bad, The Walking Dead en Homeland. Francis Underwood is een roekeloos politicus. Hij is bereid over lijken te gaan om zijn doel te bereiken. Wanneer hij door de zo net verkozen president gepasseerd wordt, besluit hij wraak te nemen. Hij wil immers zelf president worden en besluit daarom alle politieke geheimen van Washington te lekken.


Breaking Bad

Breaking Bad

Emmy Award winnaar Bryan Cranston, die de rol speelt van chemieleraar Walter White, heeft een hectische privéleven. Alles verandert wanneer er vastgesteld wordt dat Walter longkanker heeft. Met nog maar een paar jaar te leven krijgt hij hulp van één van zijn chemiestudenten om methamfetamines te maken en te verkopen. Niets zal Walter nog stoppen om ervoor te zorgen dat zijn gezin het goed heeft als hij er niet meer is.


Nashville

Nashville

Nashville draait om Rayna James. Rayna James is een countrylegende en heeft een carrière die de meeste artiesten zouden benijden. Maar toch. De laatste tijd begint haar populariteit te tanen. Er zijn nog steeds genoeg fans die haar handtekening willen, maar de concertzalen zitten niet meer bomvol zoals in de hoogdagen van haar carrière. Haar platenmaatschappij komt met een idee om haar populariteit weer op te krikken. Ze organiseren een concerttournee, waarbij ze het podium moet delen met de jonge en sexy belofte Juliette Barnes. Maar de sluwe Juliette wil natuurlijk alle aandacht naar haar toe trekken. Rayna heeft dan ook weinig zin om met deze respectloze, kleine feeks samen een podium te delen, waardoor er een ware populariteitsstrijd ontstaat. Maar misschien heeft Rayna een geheime troef in handen, wanneer de nog onbekende songschrijfster Scarlett O'Connor haar helpt om haar carrière nieuw leven in te blazen.


Esra Auteur Foto V2
Esra