Header Hugo Boss Letterenloop
Column

De HUGO BOSS Letterenloop

Na vele geslaagde jaren is de HUGO BOSS Letterenloop alweer toe aan haar 11e editie. Op zondag 3 juni 2018 zullen schrijvers, columnisten, boekenvakkers en lezers elkaar proberen te verslaan op één van de mooiste parcours van Nederland, met als hoogtepunt het Kopje van Bloemendaal.

Voor jong en oud

Al meer dan 10 jaar staat dit literaire hardloopfestijn bekend als een van de mooiste runs van Noord-Holland. De Letterenloop is voor jong en oud en wordt gecombineerd met gezelligheid. De HUGO BOSS Letterenloop is het sportieve alternatief van het boekenbal waar uitgevers, schrijvers en lezers een speciaal welkom krijgen.

Ll Ijsbaan Kopie

Het goede doel

De opbrengst van De Letterenloop gaat naar Run4Schools. Deze organisatie maakt zich al dertien jaar sterk voor ruim 5.000 kinderen op vier lagere scholen in Michtells Plain, een vergeten township net buiten Kaapstad. Een prachtig goed doel waarbij kinderen in de armste wijken van Zuid-Afrika door sport en spel gestimuleerd worden naar school te komen.

De HUGO BOSS Letterenloop kent haar start- en finishlocatie op de IJsbaan van Haarlem en staat garant voor een prachtig parcours door het bosrijke Bloemendaal. Het loodzware Kopje van Bloemendaal is een iconisch hoogtepunt tijdens een spannende tussensprint bergop.

Hugo Boss Letterenloop Afbeelding 1

Er zijn 4 afstanden:

– HUGO BOSS 10 km – Rexel 5 km – Gottmer Kidsrun 1.500 meter (vanaf 6 jaar) – Dikkie Dik Funrun 800 meter (vanaf 3 jaar)

De muziek en het enthousiaste publiek zorgen voor een bijzondere beklimming.

Er is ook aan de jongste sportievelingen gedacht. Er is namelijk een mogelijkheid om zelf te rennen, uitgeverij Gottmer is de officiële sponsor van de kinderloop. De HUGO BOSS Letterenloop is een leuke run voor het hele gezin. Voor de start en na de finish is het middenterrein van de ijsbaan the place to be, hier kun je elkaar ontmoeten en kunnen de kinderen zich amuseren met een vrolijk kinderprogramma.

Dikkie Dik

Businessloop

De businessloop biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid om met een extra businesspakket deel te nemen aan de Letterenloop. Deelnemers kunnen kiezen om de HUGO BOSS 10 km of de Rexel 5 km te lopen.

Bedrijven en organisaties zien steeds meer het belang van vitaal personeel in. Fitte mensen zijn productiever én minder vaak ziek. Gezonde rivaliteit nodigt bovendien uit tot een goed gesprek tussen directeur en personeel. De businessloop biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid om met een extra businesspakket deel te nemen aan de Letterenloop, een geweldige uitdaging voor het hele bedrijf. Deelnemers kunnen kiezen om de HUGO BOSS 10 km of de Rexel 5 km te lopen. Na de finish is er tijd om onder het genot van een drankje en muziek de prijzen in ontvangst te nemen. Tegelijkertijd steunt het bedrijf Run4Schools.

Prijzen

Nieuwe sponsoren betekent nieuwe prijzen. HUGO BOSS heeft voor de winnende man op de 10km vouchers ter waarde van maar liefst 1.000 euro. Het vrouwenpodium krijgt een PIP STUDIO pakket met onder meer designtassen, badjassen, servies, etc. ter waarde van 1.000 euro. Rexel, groothandel in elektrotechnische materialen, is de nieuwe sponsor van de 5km en ook daar horen prachtige prijzen bij, dus houdt social media in de gaten de komende weken. Gottmer heeft voor de kleine winnaars een geweldig boekenpakket.

De inschrijvingen druppelen binnen, wacht dus niet langer en schrijf je in.

Letterenloop 2017 Onno Hulshof 7 Kopie

Wil je altijd op de hoogte zijn van de boeken binnen jouw favoriete genre? Stel je voorkeur in en ontvang updates.

Esra Auteur Foto V2
Esra