De Top 10 Best Verkochte Management Boeken
Toplijsten

De top 10 best verkochte managementboeken 2018

Tijdens de kerstdagen heeft bijna iedereen wel een extra dagje vrij om met de familie door te brengen. Maar wat moet je de workaholic cadeau geven? Wil hij/zij verder zijn sterke punten ontwikkelen of is hij in de race om de nieuwe Elon Musk te worden? Lees dan deze top 10 best verkochte managementboeken en vind het passende cadeau voor in de surprise.

De logica van geluk

Mo Gawdat

De logica van geluk

De ultieme geluksformule. De logica van geluk zegt het misschien niet met zoveel woorden, maar eigenlijk komt het daar op neer . Doel van de auteur: 10 miljoen mensen gelukkig maken met dit boek. Een must-read waar je echt iets van kunt opsteken.


Invictus Library - Think and Grow Rich

Napoleon Hill

Invictus Library - Think and Grow Rich

Think and Grow Rich is hét boek op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en succes. De waarheden en wijsheden die Napoleon Hill beschrijft zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven.


De kleine Covey

Ben Tiggelaar

De kleine Covey

Jan Kuipers en Ben Tiggelaar zijn gespecialiseerd in het bewust maken van mensen om een betere versie van zichzelf te worden. Zowel privé als zakelijk dragen hun visies op gedrag, persoonlijke eigenschappen en omgang met de omgeving hiertoe bij. Ze hebben met dit boek een toegankelijk geschreven samenvatting in het Nederlands van de bestseller 'De zeven eigenschappen' van Covey proberen te maken, om die gemakkelijker toepasbaar te maken.


365 dagen succesvol

David de Kock en Arjan Vergeer

365 dagen succesvol

Vind jij het tijd voor verandering en heb je het ervoor over te zwoegen voor succes? 365 dagen succesvol van David de Kock en Arjan Vergeer is het antwoord. Zij hebben een stappenplan ontwikkeld om je naar succes te begeleiden.


Ons feilbare denken

Daniel Kahneman

Ons feilbare denken

Daniel Kahneman is een van de meest invloedrijke psychologen ter wereld. In 2002 kreeg hij de Nobelprijs voor de Economie voor zijn onderzoek met Amos Tversky naar hoe mensen denken en beslissingen nemen. Zijn gedachtegoed heeft diepgaand effect gehad op vele terreinen, onder andere economie, geneeskunde en politiek. Ons feilbare denken brengt al die jaren onderzoek en wetenschap in één boek samen en werd wereldwijd een bestseller.


Ontdek je sterke punten 2.0

Tom Rath

Ontdek je sterke punten 2.0

Heb jij de mogelijkheid om elke dag te doen wat jij het beste in bent? De kans is groot dat dit niet het geval is. We besteden vaak meer tijd aan het verhelpen van onze tekortkomingen dan aan het ontwikkelen van onze sterke punten. In de herziene editie van de klassieker ontdek je sterke punten leer je je eigen talenten kennen en deze in te zetten voor persoonlijk en zakelijk succes.


Het geheim van bol.com

Michel Schaeffer

Het geheim van bol.com

Hoe is het bol.com gelukt om succesvol te worden en hoe slaagt het erin om succesvol te blijven? Dit legt Michel Schaeffer uit in zijn boek Het geheim van bol.com. Michel werkt al vanaf de beginjaren bij bol.com en geeft een exclusief kijkje achter de schermen van het succesvolle bedrijf.


Ontdek je sterke punten - Een revolutionair programma om unieke talenten te ontwikkelen

Marcus Buckingham en Donals O. Clifton

Ontdek je sterke punten - Een revolutionair programma om unieke talenten te ontwikkelen

Veel mensen zijn zich niet bewust van hun sterke punten en hun talenten. Daardoor kunnen zij niet alle mogelijkheden die zij in zich hebben benutten. In Ontdek je sterke punten - Een revolutionair programma om unieke talenten te ontwikkelen geven Marcus Buckingham en Donald O. Clifton voor het management van organisaties een andere kijk op het omgaan met alle persoonlijke talenten bij de medewerkers.


De Ladder

Ben Tiggelaar

De Ladder

De managementgoeroe Ben Tiggelaar, die jarenlang leiderschap en verandering bestudeerde, gebruikt een slim en eenvoudig model, De Ladder, om veranderingen bij zichzelf en anderen te kunnen realiseren. De ladder heeft drie treden. De bovenste tree is het doel dat je nastreeft. De middelste tree is het gedrag dat nodig is om dat doel dichterbij te brengen en de onderste tree is de support, de ondersteuning die nodig is om je gedragsvoornemen ook echt uit te voeren.


Elon Musk

Ashlee Vance

Elon Musk

Een boek over hoe de topman van SpaceX en Tesla onze toekomst vormgeeft. Ashlee Vance geeft een inkijkje in het leven van de meest gedurfde ondernemer van Sillicon Valley. Het boek is geschreven op basis van exclusieve gesprekken met Elon Musk, zijn familie en vrienden. Het boek volgt zijn reis van een ruwe opvoeding in Zuid-Afrika tot aan de top van de internationale zakenwereld.