Killerbody Boeken Header
Lifestyle

Fajah Lourens over haar nieuwe boek Killerbody

Killerbody

Het boek vliegt de 'virtuele' deur uit. Had je dit succes ooit van te voren verwacht?
Als ik heel eerlijk ben wel ja. Ik heb natuurlijk al drie jaar het Instagramaccount en krijg dagelijks zo veel vragen dat ik heel goed wist waar vrouwen naar op zoek waren. Deze informatie heb ik allemaal meegenomen in mijn boek.

Wat is je ultieme tip voor een 'Killerbody'?
Er voor gaan. Ik weet dat iedereen het kan, maar je moet het ook willen. Als je het wilt, kan je alles bereiken in het leven.

Hoe houd je het zelf vol met de gezonde leefstijl en je drukke bestaan, waaronder je DJ-carrière?
Soms is het moeilijk, de afgelopen weken heb ik ook de kantjes er vanaf gelopen, helaas zie ik dit meteen aan mijn lijf en dat zorgt ervoor dat ik mezelf iedere keer weer herpak.

Wat kunnen je lezers van je boek verwachten?
Een 12 weken dieetplan inclusief complete trainingen voor thuis én/of in de sportschool om minimaal een halve kilo per week af te vallen met de bijhorende recepten en boodschappenlijstjes. Heel veel tips over alles wat met ons lichaam te maken heeft. Cellulitis komt uitgebreid aan bod, maar ook hoe je na het dieet zorgt dat je niet terug valt bijvoorbeeld. Ik heb alle moeilijke stof in Jip en Janneke taal uitgelegd.

Kbb Fajah Hr 321 936

Smaak te pakken

Je wordt 'de koningin van de fitgirls' genoemd, wat vind je van deze titel?
Ik weet het niet echt, zo fit ben ik nu ook weer niet. Ik ben heel dankbaar dat ik anderen kan motiveren en hen kan helpen om hun doelen te bereiken. Dat vind ik het belangrijkste.

Wat hoop je met je nieuwe boek te bereiken?
Heel veel gelukkige mensen. Ik merk nu al dat mensen zo blij zijn en goede resultaten boeken. Zo las gisteren op Instagram dat iemand al een kilo kwijt was en haar man twee kilo. Dat is toch geweldig! Ik hoop dat heel Nederland zijn/haar droomfiguur bereikt door middel van mijn boek.

Heb je door het grote succes de smaak te pakken en volgt er een tweede deel?
Er komt zeker nog een boek aan. We zijn daar al mee bezig zelfs! 100 snelle en slanke recepten. Ik merk dat mensen het moeilijk vinden om te bedenken wat ze willen eten en daarnaast ook van simpel en snel houden. Ik heb hele leuke nieuwe recepten bedacht.

Wat staat er voor jezelf nu persoonlijk op de planning?
Ik ben heel druk met mijn bedrijf Mykillerbodymotivation, wat een uitgebreid online coachingprogramma is geworden. Wij helpen mensen ook persoonlijk om hun doelen te behalen. Ik focus me nu even op mijn bedrijf, mijn boek en het nieuwe boek, maar natuurlijk ook op mijn DJ carrière: SQUAT, mijn nieuwe track staat op het punt om een hit te worden dus dat is ook heel erg leuk.