Header Geld Verdienen Via Bol Com
Recensies

Geld verdienen via bol.com: "Het enige wat je nog nodig hebt is een startkapitaaltje"

Zin in ondernemen? Met dit boek is het makkelijk instappen! Geld verdienen via bol.com van Tina Gosravani, is ideaal voor iedereen die naast z’n werk wil proeven van ondernemerschap.

Als je slim bent

In dit doe-boek leggen Tina Gosravani en Sander Roex stap voor stap alles uit. Hoe je een geschikte niche vindt. Hoe je met een passende fabrikant zaken doet. Hoe je jouw voorraadbeheer en logistiek doet. En hoe je jouw product aanprijst zodat het gevonden en gekocht wordt. Via bol.com heb je dagelijks toegang tot miljoenen shoppers in Nederland en België. Je kunt natuurlijk ook zonder boek aan de slag. Binnen een paar minuten heb je je aangemeld als verkoper op het platform van bol.com. Maar als je slim bent laat je je eerst adviseren door mensen die jou zijn voorgegaan.

Startkapitaaltje

Als goede vrienden leggen de auteurs jou precies uit hoe jij je kansen op succes maximaliseert. Het enige wat je verder nog nodig hebt is een startkapitaaltje om je eerste voorraad aan te schaffen, en klaar ben je om jouw avontuur aan te gaan.

Collegegeld terug

Het boek is trouwens ook heel geschikt als leerboek voor scholen die het vak ‘ondernemerschap’ willen geven. Hoe gaaf zou het zijn als studenten als taakopdracht krijgen om minimaal hun eigen collegegeld terug te verdienen via bol.com!

Wil je altijd op de hoogte zijn van de boeken binnen jouw favoriete genre? Stel je voorkeur in en ontvang updates.

Niels Willems
Niels