Cover Herman Koch
Literatuur

Heb jij interesse in De Schrijver als lezer: Herman Koch in Paradiso Noord?

19 december 2016 is het zover …

In Paradiso Noord wordt het Jaar van het Boek 2016 op een feestelijke manier afgesloten. Dit gehele jaar zijn er activiteiten georganiseerd rondom de boeken, auteurs en andere mensen uit de schrijverswereld. Maar deze afsluiting is wel bijzonder!

Wilfried en Herman
Lezen is een belangrijk onderdeel in het leven van de mens, maar ook in het leven van een schrijver. Deze avond vertelt Herman Koch over de boeken die hem tot een intellectueler en gelukkiger mens hebben gemaakt. Niet alleen Herman wordt intellectueler van lezen, maar het is door vele literatuurstudies aangetoond dat lezen je op vele manieren gelukkiger en slimmer kan maken. Samen met Wilfried de Jong gaat hij op zoek naar de wijsheid in de boeken, het geluk, de levenswijsheden, de inspiratie en alle andere vragen die men wil weten van Herman Koch.

‘Zomergasten maar dan anders, want midden in de winter, korter, en met boek- in plaats van filmfragmenten.’ - Paradiso

Over Herman
Nederlandse acteur, televisie- en radiomaker en schrijver is deze duizendpoot. Vele literaire hoogstandjes heeft hij op zijn naam staan, zoals het Diner en Geachte heer M. Met Het diner heeft hij grote successen meegemaakt, waaronder wekenland op de bestsellerlijst van The New York Times en begin 2017 wordt een filmversie in de bioscopen getoond.

Journal 1428424 960 720

Meer informatie

Locatie: Paradiso Noord, IJpromenade 2, Amsterdam Noord
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur

Wil je de kaartjes winnen?
Mail naar schrijf@bol.com waarom jij kans maakt op kaartjes voor deze feestelijke, literaire avond! Vergeet niet je naam en adresggevens mee te sturen, zodat wij de kaartjes kunnen verzenden. De winnaars ontvangen uiterlijk 13 december bericht.

Herman Koch en Janneke Siebelink

Koch Herman Uitsnede © Mark Kohn Cmyk 936


Anniek Thumb
Anniek