Header zoet
Header zoet
Recensies

Lekker en Simpel ZOET van Jorrit en Sofie bevat heerlijke feelgood recepten voor de echte zoetekauw

Na diverse succesvolle kookboeken uitgebracht te hebben, met voornamelijk hoofdgerechten, vonden Jorrit en Sofie het hoogtijd om een boek bomvol zoete recepten het leven in te blazen. Zelf zijn ze geen ster in het bakken van taarten, koekjes, cakes en andere zoete lekkernijen. Toch hebben ze hun nieuwste boek weten te vullen met 125 smakelijke, zoete gerechten die voor iedereen uitvoerbaar zijn. Zo redeneren ze: als wij het kunnen, dan kan iedereen het!

Het boek laat je watertanden

Als je door Lekker en Simpel ZOET bladert is het onmogelijk om niets lekkers tegen te komen. De afbeeldingen van de recepten zien er prachtig en verrukkelijk uit. Als je een echte zoetekauw bent, begin je vanaf de eerste bladzijde al te watertanden. Alleen al door het kijken naar de plaatjes krijg je zin om al je bakspullen uit de kast te trekken en aan de gang te gaan!

Toegankelijk voor iedereen

Gelukkig hoef je geen bakspullen van een professionele patissier in huis te hebben om iets lekkers op tafel te zetten. Als jij de standaard bakspullen zoals muffinvormpjes, cake- en taartvormen in huis hebt, zit je letterlijk gebakken. Maar ook zonder cake- en taartvormen zou je aan de gang kunnen. Er zijn genoeg andere recepten waarbij je simpelweg een glas, ovenschaal of bakplaat nodig hebt. Hoe simpel wil je het hebben?

Dit boek is zelfs gemakkelijk te gebruiken voor zoetekauwen met drukke schema’s. Zoals de titel al zegt, zijn de recepten lekker en simpel. Je hoeft daarom echt geen ster te zijn in de keuken of enige voorkennis te hebben. Daarnaast hoef je je niet druk te maken over de bereidingstijd. Het overgrote deel van de lekkernijen zet je zo op tafel! Zelfs als je al een lange dag achter de rug hebt gehad kun je gemakkelijk nog iets lekkers maken voor bij de koffie of thee. Dat is nog eens een heerlijk verwenmomentje!

Gegarandeerd veel bakplezier

Lekker en Simpel ZOET zit bomvol met de meest heerlijke lekkernijen voor allerlei soorten gelegenheden: verjaardagen, feestjes, als snack voor op de bank met familie of simpelweg een verwenmoment voor jezelf. Daarnaast is er ook genoeg keuze: voor ieder wat wils. Ga je voor de klassiekers zoals tiramisu, bananenbrood of appeltaart? Of probeer je misschien iets nieuws zoals een cappuccino cheesecake of oliebollencake? Het kan allemaal met dit verrukkelijke, nieuwe boek van Sofie en Jorrit. Of je nou een geoefende thuisbakker bent of een beginner, dit boek zal je gegarandeerd veel bakplezier bezorgen.

Foto profiel CMS
Tessa Beijnon