Waar Ik Ga Read A Long Header
Leesclub

Mei-read-a-long: Waar ik ga

In mei lezen we drie boeken tijdens de Mei-read-a-long. Er is geen vaste volgorde afgesproken dus je mag zelf bepalen met welk boek je begint en met welk boek je eindigt! Om de feeling van het samenlezen goed waar te maken, kan je onderaan elk artikel reageren op een forum en iedere woensdag gaan we met z'n allen Facebookchatten!
Een van de drie boeken die we lezen is Waar ik ga van Gayle Forman.

Het verhaal

Freya, Harun en Nathaniël hebben niets met elkaar gemeen, behalve dat ze alle drie op hun eigen manier verdwaald zijn. Freya verliest haar stem tijdens het opnemen van haar debuutalbum, Harun wil weglopen met de jongen van wie hij houdt en Nathaniel komt na een familietragedie met nits meer dan een backpack en wat onzekere toekomstplannen naar New York. De drie ontmoeten elkaar in Central Park waarna hun wegen niet meer scheiden. Door stukje bij beetje hun verleden aan elkaar te onthullen proberen ze samen de weg terug te vinden naar zichzelf.

Waar Ik Ga Gayle Forman

Gayle Forman

Gayle Forman Auteursfoto2

Gayle Forman

Gayle Forman was voordat ze begon met fulltime boekenschrijven een journaliste en wereldreiziger. Ze is internationaal een bestsellerauteur van YA-boeken zoals Als ik ga en Haar dag. Als ik ga werd verfilmd en trok veel kijkers, het werd haar grote doorbraak. Hoewel ze geboren is in Los Angeles in 1970, woont en werkt ze tegenwoordig met haar man Nick in Brooklyn.


Gayle Forman over haar nieuwste boek: Waar ik ga

Als ik blijf

Misschien dat je ooit wel eens gehoord hebt van de film: If I stay. Deze film is gebaseerd op het gelijknamige boek, geschreven door niemand minder dan Gayle Forman! In het Nederlands is het boek uitgebracht onder de titel: Als ik blijf. Gayle vertelt over het boek in haar videoboodschap:

Hoe kan je nou meepraten?

Onderaan dit artikel vind je de knop Praat mee. Als je hierop klikt, verschijnt er onderaan een forum waarop je met anderen kan praten. Hiervoor moet je wel een facebook-account hebben.

Stel alle vragen die je maar wilt stellen! Niets is te gek en alles verdient een antwoord. Houd alleen wel rekening met spoilers, het is wel zo leuk voor je medelezers als je dit even aangeeft.

Aarzel vooral niet om je mening over het boek te delen met de rest onderaan dit artikel!

Waar ik ga

Wil je dit boek graag lezen tijdens de read-a-long? Bestel het dan hier!


De andere boeken in de Mei-read-a-long

Mei Read A Long De 2 Andere Boeken Per Artikel Waar Ik Ga
Foto Iris
Iris
? Praat mee

De discussie kan niet worden getoond vanwege je cookie instellingen.