Header Dan Brown Aankondiging
Nieuws

Gezocht: Dan Brown-expert

Ben jij de grootste fan van Dan Brown? Raak je niet uitgepraat over de codes, symbolen en complottheorieën in zijn boeken? En vind je het leuk om daarover te schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bol.com zoekt de grootste Dan Brown-expert van Nederland en België om Browns nieuwe boek Oorsprong te lezen. Als eerste. Op 3 oktober, om 7:00 uur ’s ochtends, bij bol.com. Jij leest, wij maken het gezellig én we publiceren jouw recensie van de eerste hoofdstukken. Of, als je een snellezer bent, het volledige boek.

Maar er is meer. Want we zijn op zoek naar een langere samenwerking. We willen graag dat je meedenkt over (en meeschrijft aan) een artikelreeks over Dan Brown. Deze artikelen worden, net als je recensie, gepubliceerd op Lees Magazine en gedeeld op Facebook en bol.com.

Meld je aan

Schrijf een korte recensie van jouw favoriete boek van Dan Brown en mail deze uiterlijk 20 augustus naar schrijf@bol.com. Geef ook aan waarom jij een Dan Brown-expert bent.

Als geoefend lezer had je dit al begrepen, maar we voegen het toch nog even toe: we verwachten dat je 3 oktober beschikbaar bent en graag meedenkt over een Dan Brown artikelreeks.

Uiterlijk 28 augustus laten we via mail weten of jij de gelukkige bent!