Beweeg Arie Boomsma 936
Events

Kom jij naar de exclusieve work-out met Arie Boomsma?

Arie Boomsma, bekend van diverse programma zoals Uit de kast en Over de streep, komt met een nieuw lifestyle boek: Beweeg! Samen met bol.com geeft Arie een work-out met oefeningen uit zijn boek.

Kom jij naar de exclusieve work-out met Arie Boomsma bij bol.com?

Iedereen in beweging krijgen om een gezonde en gelukkige levensstijl te ontwikkelen; dat is het doel van Arie Boomsma. In zijn nieuwe boek Beweeg! behandelt hij samen met trainers en coaches van de Vondelgym de meest voorkomende obstakels die mensen ondervinden om in beweging te komen. Lange werkdagen, weinig energie en een druk gezin zorgen voor deze hindernissen. Om die te verhelpen staat Beweeg! vol praktische tips, inspirerende praktijkverhalen, diverse sportoefeningen (van boksbal en yogamat tot hardloopschema's) en gezonde recepten (van frisse smoothies tot heerlijke salades)

Beweeg

Sport met Boomsma

Exclusieve work-out met Arie Boomsma
Grijp je kans! Op woensdag 11 mei komt Arie Boomsma naar het hoofdkantoor van bol.com in Utrecht. Heb je er altijd al van gedroomd eens te sporten met Arie Boomsma, dan heb je hier nu de mogelijkheid voor. Arie geeft een bootcamp en hierna kun je een aantal recepten proeven uit zijn nieuwe boek Beweeg!

Hoe kun je erbij zijn?
Laat ons vóór 28 april via schrijf@bol.com (o.v.v. Arie Boomsma) weten wat jij aan Arie Boomsma zou willen vragen en wie jij graag wilt meenemen als je wint. Er zijn in totaal 2 x 25 plekken beschikbaar. De 25 inzenders met de meest originele vragen krijgen van ons per mail bericht dat ze woensdag 11 mei vrij mogen houden!

Gym 1474419 960 720

Programma*

  • 15.00-15.15 uur Inloop bij bol.com in Utrecht
  • 15.15-15.20 uur Welkomstwoord door Janneke Siebelink, Redacteur Boeken bol.com
  • 15.20-15.50 uur Interview en Q&A met Arie
  • 16.00-16.30 uur Work-out door Arie
  • 16.30-17.30 uur Hapjes uit het boek Beweeg!, boekverkoop & signeren