Non Fictie Expert Gezocht Header
Recensies

Non-fictie expert gezocht!

Ben jij een grote non-fictie-fan? Gaat jouw hart sneller kloppen van deze prachtige boeken? Lijkt het je leuk om hier recensies over te schrijven? En af en toe jouw favoriete auteurs te interviewen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Er is geen genre zo breed als het non-fictie genre en er vallen dan ook heel veel boeken onder. Boeken die jij zou mogen recenseren voor ons! Wij als redactie doen suggesties voor boeken waarover we graag een recensie of interview willen plaatsen, maar we stellen het ook zeer op prijs als je zelf suggesties aanlevert. Ook plaatsen we graag af en toe een toplijstje van jou.

De artikelen die je schrijft worden geplaatst op Lees Magazine, op onze Facebook-pagina en bij de betreffende boeken op bol.com, maar ook op jouw persoonlijke pagina die wij voor jou maken. De boeken die je bespreekt mag je als beloning houden en ook ben je uitgenodigd voor de recensentenbijeenkomsten die wij ieder kwartaal organiseren met de redactie. Voor een voorbeeld van een persoonlijke pagina kun je eens kijken op de pagina van literatuurexpert Sigried of thrillerexpert Cees.

Ben je enthousiast geworden? Schrijf dan voor 8 maart 2018 een motivatiemail met CV en een proefrecensie aan schrijf@bol.com. Ook willen we van je weten wat voor type non-fictie boeken je het liefst leest. We ontvangen graag een beschrijving en een top 10 van non-fictie boeken die jou op dit moment het meest aanspreken!