Pareltjes Bij De Post
Nieuws

Pareltjes bij de post nr.1

Iedere dag ontvangt de redactie van Lees Magazine de nieuwste boeken van uitgeverijen: soms spannend, soms ontroerend of soms grappig of gewoon heel mooi gemaakt. De boeken vormen stapeltjes op en naast onze bureaus. Iedere keer als we ernaar kijken worden we blij en enthousiast: zo veel nieuwe, interessante boeken!

We willen ons enthousiasme graag met jullie delen en kiezen vanaf deze week de Top 3 boekenpareltjes die bij de post zaten afgelopen dagen.

Deze week de Top 3 pareltjes bij de post van Karin:

1.

Sara en Liv

Sara en Liv- Suzan Hilhorst

“ Een autobiografisch boek over dood en verlies en toch met liefde en moed verder leven. Het ziet er bovendien ook erg mooi uit, met een stijlvolle cover in aquarelverf.” Wil jij dit boek vast lezen? Mail ons op schrijf@bol.com en maak kans op 1 van de 28 ongecorrigeerde vooruitleesexemplaren! We willen wel graag je mening horen over dit boek en verzamelen alle reacties in een artikel op Lees op 18 mei.

Bekijk op bol.com

2.

De edele kunst van not giving a fuck

De edele kunst van Not Giving a Fuck, de tegendraadse aanpak voor een goed leven – Mark Manson

“Lekker tegendraads, daar hou ik wel van. Dus dat lijkt wel goed te komen met dit boek voor mensen die niet van zelfhulpboeken houden. Bovendien sloeg ik het open en las iets over (on)gezonde relaties dat mij direct raakte…meteen lezen dus!”

Bekijk op bol.com

3.

Walk in the Forest

A walk in the forest – Maria Dek

“Prachtig prentenboek met veel illustraties en weinig woorden, waar je als volwassene ook heel blij van wordt.”

Bekijk op bol.com