Pbdp19
Toplijsten

Pareltjes bij de post nr. 19

Iedere dag ontvangt de redactie van Lees Magazine de nieuwste boeken van uitgeverijen: soms spannend, soms ontroerend of soms grappig of gewoon heel mooi gemaakt. De boeken vormen stapeltjes op en naast onze bureaus. Iedere keer als we ernaar kijken worden we blij en enthousiast: zo veel nieuwe, interessante boeken!

We willen ons enthousiasme graag met jullie delen. Daarom zetten wij de top 3 boekenpareltjes van de afgelopen dagen voor jullie op een rijtje.

Deze week de top 3 pareltjes bij de post van Tess

1.

Driehoek

Driehoek

"Dit boek viel mij meteen op. Geen tekst op de kaft, alleen maar één grote driehoek. Dit wekte mijn nieuwsgierigheid. Het boek gaat over Driehoek die een grapje wil uithalen bij zijn vriend Vierkant."

Bekijk op bol.com

2.

Waarom de één wel dik wordt en de ander niet

Waarom de één wel dik wordt en de ander niet

"De wetenschap achter vet. Ik ben wel benieuwd naar waarom de één alles kan eten zonder aan te komen en er bij de ander de kilo's eraan vliegen."

Bekijk op bol.com

3.

Gelukkig hebben we de foto's nog

Gelukkig hebben we de foto's nog

"Een verhaal van een minder bekende vorm van euthenasie. Dit verhaal deed voor publicatie internationaal al veel stof opwaaien. Het boek is een persoonlijk verhaal over het verliezen van een dierbare."

Bekijk op bol.com
Tess
Tess