Pareltjes Post Nr 4
Nieuws

Pareltjes bij de post nr. 4

Iedere dag ontvangt de redactie van Lees Magazine de nieuwste boeken van uitgeverijen: soms spannend, soms ontroerend of soms grappig of gewoon heel mooi gemaakt. De boeken vormen stapeltjes op en naast onze bureaus. Iedere keer als we ernaar kijken worden we blij en enthousiast: zo veel nieuwe, interessante boeken!

We willen ons enthousiasme graag met jullie delen en kiezen vanaf deze week de Top 3 boekenpareltjes die bij de post zaten afgelopen dagen.

Deze week heeft Karin voor een Top 3 kookboeken gekozen:

1.

vegan.

Vegan – Kyra de Vreeze

“De recepten in dit boek zou ik allemaal wel willen maken. Ze zien er super lekker uit op de mooie foto’s en de recepten zijn kort en overzichtelijk opgesteld. Zonder ingewikkelde ingrediënten waarvoor je een heel eind om moet fietsen.”

Bekijk op bol.com

2.

Eat right

Eat Right – Nick Barndard

“Kennis over wat je eet vind ik inspirerend en van toegevoegde waarde. Dit boek is niet alleen een kookboek maar ook heel informatief over traditionele bereidingswijzen en voedingswaarde.”

Bekijk op bol.com

3.

Cake, I Love You

Cake, I love you – Jill O’ Connor

“Dit boek is de favoriet op de redactie deze week, met recepten als ‘chocolate –peanut butter black-out cake’, ‘pecan-praline cream cheese pound cake’ en ‘Irish Whiskey Gingerbread’.”

Bekijk op bol.com