Header PNR Lente
Header PNR Lente
Winactie

Perfect Next Read #22

Aankomende zondag is het alweer Vaderdag. Een perfect moment om je vader even in het zonnetje te zetten. Houd jouw vader van een thrillers dan is De lange weg naar genade van David Baldacci het perfecte cadeau! Of wil jouw vader beginnen met hardlopen, maar weet hij niet hoe hij moet beginnen? Geef hem dan Rennen met Gregory Sendoc! Benieuwd naar de andere boeken van de Perfect Next Read? Neem dan snel een kijkje in de lijst!

Weet jij het antwoord op de prijsvraag en wil jij een van de boeken hieronder winnen? Stuur dan een berichtje onder vermelding van 'Perfect Next Read #22' naar schrijf@bol.com en noem daarin het antwoord op de prijsvraag, vermeld jouw gegevens en geef jouw voorkeur door voor een van de boeken.

Na 22 juni kiezen we uit alle deelnemers de winnaars. Zij krijgen een persoonlijke e-mail van ons en de prijs wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. De winnaars hebben een week de tijd om te reageren. Na deze week gaat het boek naar iemand anders. Houd je mailbox dus goed in de gaten.

Welk boek doet het volgens jou altijd goed als cadeau en waarom?

PRIJSVRAAG VAN PNR #22

1.

De bron 3 -   De komst van de kracht

De bron 3 - De komst van de kracht

De komst van de kracht van Nora Roberts is het laatste en spannende deel uit de boekenserie De bron. De ziekte de Plaag heeft de hele beschaving vernietigd. De ziekte zorgt ervoor dat de magie op de aarde een gemeengoed wordt. Fallon Swift heeft sinds kinds af aan al magische krachten en is door de jaren heen getraind door een wijze magiër. Swift zal er alles aan doen om de mensen die onderdrukt worden door de regering of door de fanatieke Strijders voor Zuiverheid te bevrijden. Samen met Duncan, een medestrijder, is ze er al meerdere keren in geslaagd om mensen te redden. Nu staat ze voor een nieuwe uitdaging, ze moet namelijk alle mensen genezen en ervoor zorgen dat de mensen weer in zichzelf gaan vertrouwen. Fallon Swift heeft haar zinnen gezet op niets minder dan het bolwerk van de vijand, en moet proberen het mystieke schild dat hen ooit allemaal beschermde te herstellen. Maar hoewel Swift vanaf haar geboorte al De Ene is, kan ze de strijd niet in haar eentje winnen. Vooral wanneer ze wordt geconfronteerd met een oude aartsvijand zal ze een heel leger nodig hebben.

Bekijk op bol.com

2.

Atlee Pine  -   De lange weg naar genade

Atlee Pine - De lange weg naar genade

Stap in het leven van special agent Atlee Pine in het boek De lange weg naar Genade van David Baldacci. Pine wordt gestationeerd in het westen van de Verenigde Staten. De bewoners in de dorpen en steden zijn erg op zichzelf, de overheid wordt gewantrouwd en de natuur doet zijn eigen ding. Toen ze vijf was werd haar tweelingzus ontvoerd door een seriemoordenaar. De dag dat ze oud genoeg was om bij de FBI te gaan, heeft Atlee er alles aan gedaan om de ontvoerder te vinden. Ze zou een van de beste special agents kunnen zijn die de FBI heeft gehad, als ze er niet voor had gekozen om de criminaliteit te bestrijden in de outback van de VS. Ze lijdt een eenzaam bestaan, maar daar heeft ze vrede mee. In de Grand Canyon wordt het karkas gevonden van een muilezel. Het enige probleem is dat de berijder wordt vermist. Atlee haar hulp wordt ingeschakeld om de vermissing te onderzoeken. Al snel ontdekt ze dat hij niet de enige persoon is die hier verdween. Atlee komt tegenover een gruwelijk persoon te staan. Maar wat doet ze als ze de confrontatie aan moet gaan met een nachtmerrie uit het verleden?

Bekijk op bol.com

3.

Het tweede skelet

Het tweede skelet

Inspecteur Daniël Pisters en Luk Borré gaan op onderzoek uit wanneer er een menselijk skelet wordt aangetroffen in de grond van de Knokse Place m'as-tu vu. Pisters denkt al snel te weten van wie de botten zijn, namelijk van zijn lang vermiste zoon. Als de tijd vordert raakt hij steeds meer overtuigt van zijn eigen gelijk. Borré wil de zaak zo snel mogelijk afronden, voordat hun overste weer terugkeert en hij weer gewoon speurder wordt. Hij doet er alles aan om zijn laatste zaak met een positief resultaat af te ronden. De zaak wordt steeds ingewikkelder naarmate de tijd vordert. Niet veel later wordt er een tweede skelet gevonden. Lukt het Borré en Pisters om de twee zaken op te lossen voordat hun overste weer terugkomt? Kom erachter in het boek Het tweede skelet van Jos Pierreux.

Bekijk op bol.com

4.

Migraine is geen hoofdpijn

Migraine is geen hoofdpijn

Hans Carpay verdiept zich al twintig jaar lang in Migraine. In zijn nieuwste boek Migraine is geen hoofdpijn vertelt hij over de verhalen die hij te horen krijgt in zijn praktijk en hoe hij zelf door de jaren heen anders is gaan denken over deze ziekte. Hij raakte steeds meer onder de indruk van de ziekte en de gevolgen daarvan bij de persoon die er last van heeft. Migraine is geen hoofdpijn moet meer inzicht geven in deze ziekte voor de patiënten, hun familie, de huisartsen en de specialisten. Carpay hoopt zo sneller bij een oplossing te komen voor migraine.

Bekijk op bol.com

5.

Waarom gaat het nooit zoals ik het wil?

Waarom gaat het nooit zoals ik het wil?

Ons hele leven stellen we onszelf vragen, maar niet alle vragen zorgen voor vooruitgang in ons leven. John G. Miller helpt je in zijn boek Waarom gaat het nooit zoals ik het wil? om een goed geformuleerde vraag te stellen, waardoor je vooruit blijft gaan en niet tot stilstand komt. De praktische tips zorgen ervoor dat je succesvoller wordt in je werk en je leert hoe je jouw collega's kan helpen op de werkvloer. Neem de regie in handen, je bent namelijk maar één vraag verwijderd van een succesvol leven.

Bekijk op bol.com

6.

Rennen met Gregory Sedoc

Rennen met Gregory Sedoc

Krijg unieke hardlooptips van oud-hordeloper Gregory Sedoc in het boek Rennen met Gregory Sedoc. Rennen is de basis van veel verschillende sporten. Zo moet je niet alleen goed kunnen rennen voor basketbal, voetbal en hockey, maar moet je ook kunnen rennen voor turnen, paardrijden en ballet. Je moet voor al deze sporten beschikken over een bak aan conditie, maar je hebt het ook nodig om je balans en motoriek te ontwikkelen. Sedoc leert je niet alleen hoe je goed moet hardlopen, maar hij geeft je ook tips waarmee je hardlopen leuk kan maken.

Bekijk op bol.com

7.

Het onverwachte geluk van een gewoon leven

Het onverwachte geluk van een gewoon leven

Het is niet altijd even makkelijk om gelukkig te zijn met wat je hebt. Alles lijkt vaak nog beter, mooier en groter te moeten, waardoor we vergeten gelukkig te zijn met de dingen die wij om ons heen hebben. Het geluk van het leven zit in de kleine dingen. Je vergeet al snel de dingen die gewoon worden, waardoor je vergeet hoe tevreden je ermee bent. Ook Catherine Gray nam haar geluk voor lief, totdat ze in een depressie terecht kwam. Dit dwong haar om het leven op een andere manier te bekijken. In haar boek Het onverwacht geluk in een gewoon leven neemt ze je mee in haar zoektocht naar geluk. Ze onderzocht hoe ons brein ons opjaagt en ze laat met aansprekende praktijkvoorbeelden zien hoe we dat kunnen veranderen. Met humor en zelfspot leert ze je het genot van een verse croissant of het geluksgevoel dat een warme douche je kan geven, te herontdekken en waarderen.

Bekijk op bol.com

8.

Het geheim

Het geheim

Kathryn Hughes laat je in haar nieuwste boek Het geheim kennismaken met Beth die op zoek is naar de waarheid. Haar moeder Mary loopt al veertig jaar rond met een geheim. Ze maakte een keuze die niet alleen haar leven, maar ook dat van een dierbare volledig op de kop zette. Nu veertig jaar later gaat Beth op zoek naar de antwoorden. Ze wil weten waar ze vandaan komt en ze hoopt dat ze met deze kennis haar zieke kind kan redden. Tijdens haar zoektocht stuit Beth tussen de spullen van haar moeder op een oude, verkleurde krant. Al gauw beseft ze zich dat ze de sleutel tot de toekomst van haar zoon in handen heeft. Maar daarvoor moet ze wel teruggaan naar waar het allemaal begon. Gaat het Beth lukken om erachter te komen wat het geheim van haar moeder is?

Bekijk op bol.com

9.

Schat, wil jij dit even doen?

Schat wil je dit even doen?

Hoe verdeel je de to do's in je huishouden op een praktische en eerlijke manier? Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen vaak merendeel van de taken in het huishouden doen. De was, cadeautjes halen, de vaat, tassen inpakken voor een weekend weg en ga zo maar door. Allemaal taken die vrouwen vaak door de dag heen doen. Eve Rodsky ging op zoek naar praktische en duurzame oplossingen waardoor de taken in haar huishouden eerlijk kunnen worden verdeeld. In het boek Schat, wil jij dit even doen? helpt zij andere gezinnen om de taken in het huishouden eerlijk te verdelen. Ze zorgt er met haar tips voor dat je meer tijd overhoudt, zo kan je met je gezin leuke dingen gaan doen!

Bekijk op bol.com

10.

Tijgerlezen  -   Een week bij jou, een week bij mij

Een week bij jou

Laat je kinderen kennismaken met de honden Fien en Fox in het kinderboek Een week bij jou, een week bij mij van Kaat Vrancken. Fien gaat op bezoek bij Fox en zij schrikt van de lucht die anders is dan bij haar. Zij schrikt ook van de onverwachte geluiden en de vreemde dieren. Maar ze hebben een heerlijke tijd samen. Later gaat Fox bij Fien op bezoek in de stad. Hij is verward. Er zijn andere honden en auto's die stinken. Maar Fox is bij Fien en dat maakt alles goed. Zullen ze het voortaan altijd zo doen? Een week bij Fox, een week bij Fien?

Bekijk op bol.com