PNR Winter 2020 versie 2
PNR Winter 2020 versie 2
Winactie

Perfect Next Read #53

Het is weer maandag! Een nieuwe week, met een nieuwe Perfect Next Read vol pareltjes. Doe mee met de prijsvraag en misschien maak jij wel kans op een mooi leesboek: de roman Welkom bij Hotel Flanagans of juist een boek over bloemen. Welk boek zou jij graag willen lezen?

Weet jij het antwoord op de prijsvraag en wil jij een van de boeken hieronder winnen? Stuur dan een berichtje onder vermelding van 'Perfect Next Read #53' naar schrijf@bol.com en noem daarin het antwoord op de prijsvraag, vermeld jouw gegevens en geef jouw voorkeur door voor een van de boeken.

Na 1 februari kiezen we uit alle deelnemers de winnaars. Zij krijgen een persoonlijke e-mail van ons en de prijs wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. De winnaars hebben een week de tijd om te reageren. Na deze week gaat het boek naar iemand anders. Houd je mailbox dus goed in de gaten.

Hoe heet de auteur die de boekenreeks Dolfje Weerwolfje schreef?

PRIJSVRAAG PNR #53

1.

Bridgerton 4 -   Een nobel streven

Bridgerton 4 - Een nobel streven

Heb jij Bridgerton al gebinged op Netflix? Je kunt ook beginnen met de boekenserie van Julia Quinn of misschien ben je al begonnen. Elk boek gaat over een broer of zus uit de Bridgerton familie. Deze week komt het vijfde deel uit. Het vierde deel van Bridgerton gaat over Penelope Featherington die een oogje heeft op de broer van haar beste vriendin. De kans dat deze knappe graaf haar ziet staan is klein. Daarnaast maakt zijn schandalige reputatie hem geen ideale echtgenoot. Hoe dat afloopt? Je leest het in Bridgerton 4 – Een nobel streven.

Bekijk op bol.com

2.

Lara Polaris 1 -   Heks van vuur en oorlog

Lara Polaris 1 - Heks van vuur en oorlog

In een land waar magie verboden is, probeert de zestienjarige Lara met alle macht haar krachten te onderdrukken. Maar dan wordt ze getest op hekserij en staat ineens heel haar wereld op zijn kop. Ze wordt gekenmerkt met een heksenteken en wordt afgesloten van de rest van de wereld. Samen met David, Noah, Philip en Alex starten ze een verzet. Maar dan komt Lara ineens achter een duister geheim. Magie is niet zonder reden verboden en die reden is dichterbij dan ze denkt..

Bekijk op bol.com

3.

Ongewoon zoet

Ongewoon zoet

Yasmine Marchal deelt wekelijks lekkere zoete recepten op haar bakblog Tartes Yaya. Nu heeft ze ook haar eigen kookboek: Ongewoon zoet. Ongewoon, want haar zoontje heeft diabetes type 1, waardoor hij ongewoon zoete koekjes nodig heeft. Yasmine leert je hoe je eenvoudig rekening kan houden met voedingswaarden van ingrediënten en tegelijkertijd heerlijk gebak op tafel kan zetten. Dit bakboek staat vol met meer dan vijftig recepten waarvan er meer dan dertig gluten- en/of lactosevrij zijn. Speciaal voor personen met diabetes vind je bij elk recept een handige berekening van het aantal koolhydraten per portie.

Bekijk op bol.com

4.

Georges & Rita

Georges & Rita

Het verhaal van Georges & Rita gaat over euthanasie. Georges en Rita zijn bijna een halve eeuw een paar en kiezen samen voor euthanasie. Een beslissing die hun kinderen elk op een andere manier onthalen. Het is een hartverscheurend verhaal dat vertelt wordt vanuit twee persoonlijke perspectieven. Leen Dendievel schreef dit boek en heeft er een omkeerboek van gemaakt. Je kunt dus kiezen welk verhaal je eerst wilt lezen; die van Georges of die van Rita.

Bekijk op bol.com

5.

Hotel Flanagans 1 -   Welkom bij Hotel Flanagans

Hotel Flanagans 1 - Welkom bij Hotel Flanagans

Welkom bij Hotel Flanagans! De plek waar kristallen kroonluchters een zachte gloed werpen over fluwelen sofa’s terwijl de Londense high society elkaar ontmoet in de luxe salon. Het is een ramp om geen uitnodiging te krijgen voor de uitbundige feesten van Linda Lansing, de baas van het hotel. Maar Linda voelt zich niet altijd thuis in deze wereld. Diep in haar hart is ze dat eenvoudige meisje uit een klein dorp. Ze heeft het niet makkelijk als alleenstaande hoteleigenaresse. Er zijn alweer jaren verstreken sinds ze het hotel van haar vader erfde, maar nog altijd is Linda verwikkeld in een machtsstrijd met haar arrogante neven. Ze is klaar om te vechten voor het levenswerk van haar vader. Is het dat allemaal wel waard? Je leest het in het nieuwe boek van Asa Hellberg.

Bekijk op bol.com

6.

De wintertuin

De wintertuin

Anya heeft nooit willen vertellen wat er tijdens de oorlog is gebeurd. Maar haar geheim is het enige wat haar dochters weer bij elkaar kan brengen. De wintertuin van Kristin Hannah is een ontroerende roman over vriendschap en familie, maar ook verlies en troost. De zussen Meredith en Nina zijn erg verschillend van aard. Maar wanneer hun vader ziek wordt beseffen ze dat ze hun krachten moeten bundelen. Hun afkeurende moeder Anya is zelfs nu niet in staat troost te bieden. Op zijn sterfbed vraagt hun vader Meredith en Nina nog één keer te luisteren naar het Russische sprookje dat hun moeder altijd vertelde, maar waarvan ze nooit het einde hebben gehoord. Zo komt Anya’s tragische verleden eindelijk aan het licht. Haar dochters luisteren, helemaal tot het einde…

Bekijk op bol.com

7.

#kleingelukske

#kleingelukske

We zijn vaak op zoek naar het grote geluk in het leven. Soms missen we daardoor juist die kleine momenten van euforie: je mobiel laten vallen en het scherm is niet kapot #yes of het deken bij de eerste poging correct in de overtrek steken. In #kleingelukske opent Lynn van Royen je ogen voor kleine gelukskes. Nee, dit boek helpt je niet op weg naar een droombaan, maar maakt je leven toch een stuk beter.

Bekijk op bol.com

8.

Wij zijn de wolven

Wij zijn de wolven

Wij zijn de wolven van Evie Wyld is een meesterwerk over woede, liefde en ook compassie. De Bass Rock is een majestueuze rotsformatie die al eeuwenlang vanaf de zee uitkijkt over het Schotse vasteland. Door de jaren heen zijn tegen de achtergrond van deze rotsen de levens van drie vrouwen met elkaar verbonden. Aan het begin van de achttiende eeuw vlucht Sarah weg wanneer ze ervan wordt beschuldigd een heks te zijn. In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog moet Ruth wennen aan een nieuw huis, een nieuwe omgeving en een nieuwe echtgenoot. Zestig jaar later staat dat huis leeg. Vivian, rouwend om haar pasgestorven vader, zoekt haar weg in de eigendommen van Ruth en ontdekt haar eigen plaats in de familiegeschiedenis. De levens van deze drie vrouwen zijn ingrijpend door mannen bepaald, maar in hun verbondenheid schuilt de kans op een nieuw bestaan.

Bekijk op bol.com

9.

Plukgeluk

Plukgeluk

Silvia Dekker leert je in Plukgeluk hoe je het hele jaar door kunt genieten van de bloemen in je eigen tuin. Maak van jouw tuin een echte pluktuin! Silvia bespreekt alle seizoenen en de bloemen die hier bij passen. Zo worden de rozen in de zomer besproken en kun je tijdens het herfstseizoen droogbloemen maken.

Bekijk op bol.com

10.

Peppa Pig  -   Peppa Pig - Groot voorleesboek

Peppa Pig - Peppa Pig - Groot voorleesboek

Vorige week zijn de Nationale Voorleesdagen van start gegaan en daarom is het leuk om kans te maken op een kinderboek. Duik in het grote voorleesboek van Peppa Pig. Dit dikke Peppa boek bevat 7 verhaaltjes van het leuke varkentje en haar familie en vriendjes. Peppa brengt haar zieke goudvis naar de dierenarts, ze leert zwemmen met haar vriendinnetje Kelly en gaat naar het circus. Dit en nog veel meer avonturen lees je in het grote voorleesboek!

Bekijk op bol.com