Header PNR Lente
Header PNR Lente
Winactie

Perfect Next Read #61

Het is weer maandag en dat betekent een nieuwe week waarin we je de leukste boeken mogen tippen! Heb jij zin om te lezen en eens lekker te verdwalen in een goed boek? In deze lijst vind je weer tien leuke parels en wie weet zit er ook deze keer weer wat voor jou tussen. Is dat het geval? Doe mee aan de prijsvraag en wie weet ben jij wel een van de geluksvogels die een van de onderstaande tien boeken wint!

Weet jij het antwoord op de prijsvraag en wil jij een van de boeken hieronder winnen? Stuur dan een berichtje onder vermelding van 'Perfect Next Read #61' naar schrijf@bol.com en noem daarin het antwoord op de prijsvraag, vermeld jouw gegevens en geef jouw voorkeur door voor een van de boeken.

Na 29 maart kiezen we uit alle deelnemers de winnaars. Zij krijgen een persoonlijke e-mail van ons en de prijs wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd. De winnaars hebben een week de tijd om te reageren. Na deze week gaat het boek naar iemand anders. Houd je mailbox dus goed in de gaten.

Door welke Nederlandse uitgeverij worden de boeken van Lucinda Riley uitgegeven?

PRIJSVRAAG PNR #61

1.

Bèta

Bèta

Een angstaanjagende thriller over een dodelijk virus... Dat is waar Bèta van Tomas Ross over gaat. Het verhaal speelt zich af in 1996. De wereld wordt opgeschrikt door een virus en binnen een jaar zijn er al anderhalf miljoen slachtoffers. De maatschappij verandert compleet en alleen de hele rijken kunnen de plaag van bèta ontvluchten. Zal het lukken om te overleven? En waar ga je heen wanneer het dodelijke virus overal om zich heen grijpt?

Bekijk op bol.com

2.

Toevluchtsoord

Toevluchtsoord

Ben jij groot van fan Karin Slaughter, Lee Child en Thomas Olde Heuvelt? Grote kans dat dit boek dan ook precies in jouw straatje past. Deze thriller gaat over de jonge journalist Sandrine die haar grootmoeder nooit heeft gekend. Wanneer ze hoort dat haar oma is overleden, besluit ze de plek te bezoeken waar zij altijd heeft gewoond. Sandrine reist af naar een eiland aan de Franse kust en komt er al snel achter dat de bewoners een gruwelijk geheim bewaren. Er is iets vreselijks gebeurd met de oma van Sandrine en de bewoners zijn nog altijd doodsbang. Terwijl Sandrine op onderzoek uitgaat, wordt ze zelf ook nauwlettend in de gaten gehouden. Zal het haar lukken om het raadsel op te lossen? En zal ze het zelf wel overleven?

Bekijk op bol.com

3.

Noord

Noord

Ben jij net als Marieke ten Berge gefascineerd door het Noorden en de meest bijzondere dieren die daar leven? In dit boek vind je de prachtigste tekeningen die zijn gemaakt aan de hand van wandelingen die zij door de ijzige streken heeft gemaakt. De dieren die zij tijdens haar reis is tegengekomen hebben haar geïnspireerd dit boek te maken. Het resultaat? Verhalen over maar liefst 35 bijzondere dieren, inclusief schitterende platen van ieder dier dat zij op haar reis heeft ontmoet!

Bekijk op bol.com

4.

Cyriel

Cyriel

Cyriel, een boek over... Je raadt het al: Cyriel van Daele. De man beseft al snel dat zijn verblijf in zorgcentrum Fortuna geen pretje is en dat het heel anders is dan hij zich had voorgesteld. Daarom besluit hij te schrijven. Het vroege verlies van zijn moeder, de relatie met zijn vader, zijn liefdesleven en het gemis van vaderschap. Alles schrijft hij op. Een pijnlijk verhaal, maar toch met dat kleine vleugje humor.

Bekijk op bol.com

5.

Ridder Tim

Ridder Tim

Altijd al een echte ridder willen zijn? Dit is je kans! Tim moet morgen afzwemmen, maar is verschrikkelijk zenuwachtig. De avond voordat hij moet afzwemmen kan hij bijna niet slapen. Gelukkig weet de papa van Tim daar wel raad mee. Tim krijgt van hem een heus ridderpak. Wat cool! Hoewel Tim nu iets minder zenuwachtig is, verloopt de nacht onrustig. Beer verdwijnt namelijk uit bed en wordt meegenomen door een draak. Nu Tim een echte ridder is, is het tijd om de draak te verslaan en Beer te redden. Zal het hem lukken zijn lievelingsbeer terug te krijgen? En zal Tim zijn zwemdiploma halen?

Bekijk op bol.com

6.

De ontdekking van het dierenrijk

De ontdekking van het dierenrijk

Houd je van dieren en ben je nieuwsgierig naar de allereerste tekeningen die ooit van het dierenrijk zijn gemaakt? De ontdekking van het dierenrijk is hét boek voor de natuurliefhebber! Lang voor de tijd van Darwin hielden onze voorouders zich al bezig met de zichtbare overeenkomsten en verschillen tussen dieren. Dit boek vertelt het verhaal van deze bijzondere classificatie met prachtige illustraties om deze wetenschap te illustreren.

Bekijk op bol.com

7.

Bakken met zuurdesem

Bakken met zuurdesem

Houd je van bakken én ben je wel in voor een uitdaging? Met dit boek leer je hoe je zelf heerlijke en creatieve zuurdesembroden bakt. Bryan Ford legt je haarfijn uit hoe je met zuurdesem bakt en stap voor stap krijg je het steeds meer in de vingers. Van volkorenbrood, ciabatta en bagels tot pizza, focaccia en kaasbroodjes... Met dit boek geniet je van de heerlijkste baksels. En zeg nou zelf: wat is er nou heerlijker dan een huis waarin de geur van zelfgebakken brood zich verspreidt, toch?

Bekijk op bol.com

8.

Klaverblad

Klaverblad

Geïnteresseerd in de verhalen achter fraude? Klaverblad is geïnspireerd door de Klimop-zaak, de grootste vastgoedfraudezaak in de Nederlandse geschiedenis. Het boek neemt je mee in het verhaal van Zorah. Zij was pas vijf jaar toen haar vader haar moeder ombracht. Vijfentwintig jaar later is Zorah een succesvolle consultant. Alles gaat haar voor de wind, totdat ze een afbeelding ontvangt van het wapen waarmee haar vader haar moeder om het leven heeft gebracht. Wat heeft dit te betekenen? Waarom krijgt ze juist nu ze op het punt staat een grote deal te sluiten deze afbeelding toegestuurd? En zijn er mensen die Zorah kunnen helpen, of wordt ze alleen maar verder in gevaar gebracht? Een spannend en angstaanjagend verhaal, dus!

Bekijk op bol.com

9.

Authentiek onderhandelen

Authentiek onderhandelen

Wil jij autenthiek leren onderhandelen? dan is dit het boek voor jou! Met dit boek leer je namelijk wat jij nodig hebt om zelfvertrouwen te krijgen, maar ook om door te kunnen vragen. Onderhandelen is een belangrijk onderdeel in ons leven. En daarom is het juist zo belangrijk dat we het goed kunnen. Weet je van jezelf dat je niet goed bent in onderhandelen en laat je het er altijd maar bij zitten, omdat je niet goed weet hoe je het aan moet pakken? De auteur neemt je mee in haar persoonlijke verhaal. Voor je het weet ben je een echte ster in onderhandelen en sleep je de ene na de andere winst binnen!

Bekijk op bol.com

10.

Van geboren worden ga je dood

Van geboren worden ga je dood

Eline vindt het leven moeilijk. Soms weet ze niet meer hoe het moet. Heel soms wil ze zelfs dat het ophoudt. Sinds haar ouders op jonge leeftijd zijn overleden, heeft ze geleerd zich af te sluiten van haar gevoelens. Maar, wanneer Jonas in haar leven komt, verandert er iets. De twee groeien steeds meer naar elkaar toe, maar dit zorgt er ook voor dat er oude gevoelens bij Eline komen opborrelen. Zullen ze hier samen uitkomen? Of is het trauma uit haar jeugd toch te groot? Deze roman gaat over de complexiteit van relaties. Echt een liefdesverhaal, maar dan met een donker randje.

Bekijk op bol.com
Profielfoto pauline dons
Pauline Dons