Header PNR Lente
Header PNR Lente
Toplijsten

Perfect Next Read #74

Een nieuwe week is aangebroken en dat betekent ook een nieuwe Perfect Next Read. Speciaal voor jou hebben we weer tal van leuke boeken voor je op een rijtje gezet! Tien titels die je wellicht nog niet kent of die nog altijd op jouw verlanglijstje staan. Bij deze is dit het teken om jezelf te verwennen met een heerlijk, nieuw boek! Van feelgood, tot thrillers of een lekker non-fictie verhaal... Er zit vast een pareltje voor je tussen, want we hebben voor ieder wat wils!

Op dit moment kunnen we helaas geen boeken aan onze lezers verloten. Om de traditie te laten voortbestaan, stellen we speciaal voor jou nog wel iedere maandag een lijst samen met de meest unieke boeken. We hopen deze bijzondere boeken in de toekomst weer aan jullie weg te kunnen geven. Wil je toch graag een boek winnen? Houd dan tot die tijd vooral onze winacties op woensdag in de gaten.

1.

De wilde stilte

De wilde stilte

In De wilde stilte van Raynor Winn maken we kennis met Raynor en haar man Moth. Ze raken hun huis kwijt en leggen met alleen een rugzak en een tent duizenden kilometers af. Hierdoor worden ze één met de natuur en als ze uiteindelijk terugkeren naar de bewoonde wereld, blijkt een dak boven je hoofd nog geen thuis te zijn. De natuur wordt hun redding. Een verhaal van hoop en een levenslange liefde die sterker is dan al het andere, dus!

Bekijk op bol.com

2.

Henny

Henny

In de intieme en ontwapenende biografie Henny van Kevin Kraan lezen we over Henny Huisman. Een van de grootste presentatoren die we in Nederland hebben gehad. Een jaar lang werd Henny Huisman gevolgd door Kevin Kraan. Het resultaat? Een indringend portret vol zelfspot, hoogte- en dieptepunten uit zijn leven. Dit boek geeft je een kijkje in het persoonlijke leven van Henny Huisman.

Bekijk op bol.com

3.

De tien geboden van Thomas

De tien geboden van Thomas

Thomas van der Vlugt is een van de oprichters van het succesvolle YouTube-kanaal StukTV. In het boek De tien geboden van Thomas, deelt hij zijn levenslessen met de lezer om dromen waar te maken. Het boek vertelt het verhaal van zijn YouTube-kanaal, dat inmiddels bijna drie miljoen abonnees heeft, maar ook de hindernissen die hij onderweg tegenkwam. Van dyslexie tot de verleiding van drank, drugs en vrouwen... Met zijn levenslessen hoopt Thomas iedereen te helpen die zijn dromen wil najagen.

Bekijk op bol.com

4.

Daar waar de rivierkreeften zingen

Daar waar de rivierkreeften zingen

Het boek Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens gaat over Kya Clark. Kya is in haar eentje opgegroeid, afgesloten van de bewoonde wereld. Ze ruilt vis en groenten uit haar moestuin voor andere levensmiddelen. Ze kent geen andere wereld dan de natuur, maar dat verandert op slag wanneer ze in aanraking komt met twee jongemannen uit de stad. Haar rustige bestaan komt tot een abrupt einde, wanneer een van de jongens dood wordt gevonden en alle vingers naar Kya wijzen...

Bekijk op bol.com

5.

Indostok

Indostok

Met het mooie weer heeft bij jou de barbecue vast al aangestaan en saté mag daar natuurlijk niet bij ontbreken! Het boek Indostok is een echte must-have voor de liefhebber van saté. In het boek vind je namelijk allerlei recepten om de lekkerste sateetjes te maken. De auteur laat saté smaken zoals het hoort en na het lezen van dit boek hang je gegarandeerd het hele jaar boven de barbecue!

Bekijk op bol.com

6.

Verliefd op Europa

Verliefd op Europa

Ben jij fan van reizen? Auteur Roëll de Ram laat je in zijn boek Verliefd op Europa de meest bijzondere plekken van Europa zien. Hij laat je zien dat je ook met de auto, per trein of gewoon met een backpack op je rug naar de mooiste plekken van Europa kunt afreizen. Krijg jij al zin om je koffer te pakken? Nadat je dit boek vol beroemde highlights en onondekte parels hebt gelezen, sta jij binnen no-time klaar om op reis te gaan!

Bekijk op bol.com

7.

Wedden dat ik blijf

Wedden dat ik blijf

Liefhebbers van feelgood, verzamelen! In Wedden dat ik blijf van Marijke Vos maak je als lezer kennis met Debby en haar zus Hilde. Ze sluiten een weddenschap wie als eerste een mooi huis vindt. Hilde vertrekt met haar man en kinderen naar het Brabantse platteland en Debby weet een alpacaboerderij op de kop te tikken! Onverwachte verrassingen zorgen ervoor dat niet alles van een leien dakje loopt, maar die ontzettend leuke dierenarts maakt voor Debby toch veel goed.

Bekijk op bol.com

8.

Op vakantie!

Op vakantie!

Vakantie, het is iets waar we momenteel allemaal aan denken! Maar wanneer gingen we voor het eerst 'op vakantie' en hoe gingen we dan op reis? Wim Daniëls schrijft in zijn boek Op vakantie! over de vakanties van vroeger. Ben jij benieuwd naar de eerste durfals die aan het begin van de vorige eeuw Europa bereisden met de fiets? Of wil jij lezen over gezinnen die voor het eerst op autovakantie gingen? Met dit vrolijk geïllustreerde zomerboek waan je je zelfs vanuit je eigen huiskamer heerlijk op vakantie!

Bekijk op bol.com

9.

Ons huis

Ons huis

Houd jij van een verslavende pageturner? Dan zit je met Ons huis van Louise Candlish helemaal goed. Hoofdpersoon Fiona komt op een dag thuis en ziet dat er een verhuiswagen voor haar woning staat, terwijl onbekende mensen haar spullen naar buiten brengen. Fiona denkt dat er sprake is van een misverstand, maar het stel dat in het huis gaat wonen weet niet beter dan dat Fiona en haar ex-man Bram het huis hebben verkocht. Daarbovenop komt ook nog eens dat Bram spoorloos is verdwenen. Fiona belandt in een nachtmerrie en probeert achter de schokkende waarheid te komen, terwijl ze een wirwar aan leugens en verraad probeert te ontrafelen.

Bekijk op bol.com

10.

De Koffietrilogie 1 -   Corinnes toekomst

De Koffietrilogie 1 - Corinnes toekomst

Corinnes toekomst is het eerste deel in De Koffietrilogie van Paula Stern. Wanneer Eberhard na de oorlog terugkeert naar zijn vaderland, treft hij een verloren thuis en verbroken familiebanden aan vanwege zijn trouw aan de nazi's. Eberhard begint koffie te smokkelen en jaren later is Corinne de erfgenaam van het beroemde koffieimperium Ahrensberg. Samen met haar broer runt ze het bedrijf en als ze het dagboek van haar grootvader vindt, besluit ze het verleden verder uit te zoeken. Zo ontdekt ze beetje bij beetje haar familiegeschiedenis, dat boordevol zit met geluk, verraad en vechtlust.

Bekijk op bol.com
Profielfoto pauline dons
Pauline Dons