Header PNR Lente
Header PNR Lente
Toplijsten

Perfect Next Read #84

Een nieuwe week is van start gegaan! Ontdek in deze Perfect Next Read een nieuw boek voor op jouw verlanglijstje. Zin in een spannend boek van Baantjer? Of lees je liever een goede roman? Dit lijstje staat vol met inspiratie. Wat is jouw Perfect Next Read?

Op dit moment kunnen we helaas geen boeken aan onze lezers verloten. Om de traditie te laten voortbestaan, stellen we speciaal voor jou nog wel iedere maandag een lijst samen met de meest unieke boeken.

1.

De groene barbecue

De groene barbecue

Ben jij de vaste prik op de barbecue inmiddels zat? Rukmini Iyer laat in De groene barbecue creatieve en originele vega(n) recepten zien. Het boek bevat 75 gerechten, dus er moet vast iets lekkers voor je bij zitten. Probeer eens spiesjes met ananas, auberginegeitenkaasburgertjes of perziken met amandel en rozemarijn. Alles kan! Dat wordt weer smullen…

Bekijk op bol.com

2.

Baantjer 89 - De Cock en de eenzame dood

Baantjer 89 - De Cock en de eenzame dood

In alweer het 89e deel van Baantjer – De Cock en de eenzame dood – wordt de Cock naar de Lindengracht geroepen. Hennie, de vrouw van de aardappelkraam, is in haar bed gesmoord met een kussen. Hennie was geen vriendelijk mens, maar wel ontzettend rijk. Heeft iemand uit haar zakelijke kring haar vermoord of is iemand uit de familie de dader? De Cock gaat eropuit!

Bekijk op bol.com

3.

De giraffe, de peli en ik

De giraffe, de peli en ik

De giraffe, de peli en ik is het fantastische kinderboek van Roald Dahl. In een oude snoepwinkel ontdekt Billy wel een heel interessant trio: een pelikaan, een giraffe en een aap. Samen hebben de dieren een ladderloos glazenwassersbedrijf. Op een dag krijgt Billy een hele bijzondere opdracht en schakelt hij het trio in voor hulp! Voor kinderen vanaf 6 jaar oud.

Bekijk op bol.com

4.

Hard land

Hard land

Na zijn bestseller Het einde van de eenzaamheid schreef Benedict Wells een nieuwe grote roman: Hard land – het verhaal van een onvergetelijke zomer en heimwee naar vroeger. De moeder van de vijftienjarige Sam is ziek. Zijn werkloze vader weet zich geen raad en sluit zich af voor alles en iedereen. Sam wilt zijn thuissituatie graag ontvluchten, dus neemt hij een vakantiebaantje in een oude bioscoop. Hij heeft een magische zomer, maakt nieuwe vrienden en wordt verliefd. Eindelijk maakt hij deel uit van iets groters, tot zijn moeder overlijdt en zijn gelukkige leven in duigen valt. Een prachtige roman met een hommage aan klassieke films als The Breakfast Club en Stand By Me.

Bekijk op bol.com

5.

Wat is je overkomen?

Wat is je overkomen?

Wat is je overkomen? van Oprah Winfrey en Bruce Perry zal de manier waarop je naar je leven kijkt veranderen. Het boek geeft je een routekaart voor het herstellen van relaties, het overwinnen van wat onoverkomelijk lijkt om uiteindelijk een beter en bevredigender leven te leiden. Zo wordt er niet gekeken naar wat er mis is gegaan, maar wat jou is overkomen. Deze manier van kijken helpt om een nieuwe en mooie weg naar de toekomst in te slaan.

Bekijk op bol.com

6.

Bridgerton 7 -   De edele opdracht

Bridgerton 7 - De edele opdracht

Beviel de serie Bridgerton goed in de smaak? Lees dan nu ook de gehele boekenserie van alle acht de broers en zussen. In het zevende deel De edele opdracht volgen we het zevende kind, Hyacinth Bridgerton. Hyacinth is scherp van tong, intelligent en een felle tante. Gareth St. Clair is gefascineerd door haar. Als hij in de problemen komt, vraagt hij hulp aan Hyacinth. Zouden er gevoelens komen tussen die twee? Je leest het in deze lekkere weglezer!

Bekijk op bol.com

7.

Little Escapes  -   Little Escapes in Nederland

Little Escapes - Little Escapes in Nederland

Zin om ons eigen land te (her)ontdekken? Met Little Escapes in Nederland kom je een heel eind! Maartje Diepstraten van Barts Boekje laat je in haar boek zien welke vakantieadressen je in de gaten moet houden. Niet alleen omdat ze tof zijn, maar ook wat meer extra zijn! Ga op een romantisch weekend weg of op vakantie met het hele gezin. Voor ieder wat wils!

Bekijk op bol.com

8.

Ik eet zo graag

Ik eet zo graag

Pascale Naessens kan een nieuw kookboek toevoegen aan haar collectie: Ik eet zo graag. Pascale inspireert je om lekker te koken, met eenvoudige en aantrekkelijke recepten. Met haar boek laat ze zien dat gezond eten lekker is, maar laat ze je ook zien hoe je ervan kunt genieten. Met Ik eet zo graag pak je lekker uit met gerechten die iedereen verrassen, kun je jouw geliefden verwennen en jezelf net dat extra beetje geluk gunnen!

Bekijk op bol.com

9.

Plukgeluk

Plukgeluk

Ben jij een bloemenliefhebber? Dan is Plukgeluk vast iets voor jou! Dit is hét tuinierboek dat alle aspecten van de bloementuin bespreekt. Denk aan zaaien, planten, snoeien, bollen poten en nog veel meer. Aangezien de tuin er elk seizoen anders bij ligt, is er altijd wel iets te doen. Silvia Dekker laat je zien wat er elke maand te doen is en leert je hoe je het beste bloemen kunt drogen. Daarmee is Plukgeluk een laagdrempelig boek vol tips voor elke persoon; met niet veel groene vingers of juist twee groene handen.

Bekijk op bol.com

10.

Happy Ever After 3 -   Eindeloos dichtbij

Happy Ever After 3 - Eindeloos dichtbij

Jenny Colgan sluit haar serie Happy Ever After met het derde deel Eindeloos dichtbij. De stadse verpleegkundige Lissa en de nuchtere Schot Cormac ruilen voor drie maanden van baan en huis. Lissa moet even wennen aan de sociale controle in het Schotse dorp, maar de omgeving is er prachtig en de mensen erg lief. Ze kan eindelijk even op adem komen. Cormac zit in het drukke Londen en ontmoet allerlei bijzondere mensen. Ook hij krijgt eindelijk wat meer rust in zijn hoofd. Terwijl Lissa en Cormac heen en weer mailen over van alles en wat, lijken de stukjes van hun leven eindelijk op hun plek te vallen. Of ontbreekt er toch nog eentje?

Bekijk op bol.com