01 Doodsbloei
Poezie

Recensente Nakita: aangrijpende en herkennende verhalen

Ik ben Nakita Veltman. Ik ben blogger voor Nakita's Library sinds Januari 2015 en geniet van het lezen en bloggen. Ik ben als alles meezit in Januari 2017 zelfstandig banket bakkker, maar ik wil graag verder in de marketing. Ik hoop vooral dat jullie genieten van mijn eerlijke mening.

Nieuwsgierig

Ik ben erg benieuwd naar deze bundel. Het is geschreven door Pieter Boskma, wiens vrouw recent is overleden. Natuurlijk komen daar altijd hele mooie, maar vooral aangrijpende en herkenbare verhalen uit voort. Ik ben erg benieuwd naar de mooie gedichten die zullen worden ontdekt!

Mooi verwoord

Ik ben nu op de helft en al erg geraakt door de teksten! Het is mooi verwoord, maar vooral herkennend. Ik geniet van de mooie woorden die op de bladzijdes staan en lees de gedichten per hoofdstuk. Ik probeerde iedere week een paar delen te lezen of extra als ik er behoefte aan had. Het is een boek dat je rustig moet lezen, zodat het je dieper raakt.

4 sterren

Ik heb erg genoten van de bundel. Het is super mooi verwoord. Het heeft mij zelfs tranen bezorgt. Er zijn vele mooie stukken in het boek te vinden, waarvan ik graag een stukje wil laten lezen:

"Je gaat gewoon door, of er niks aan de hand is : je probeert nog steeds je leven zelf te regisseren. O, u ook nog hier, Ik dacht dat u hem al smeerde. Nee hoor, ik blijf tot je eindelijk een uitweg vindt.''

Dit bundeltje krijgt van mij de verdiende ☆☆☆☆! Heerlijk om te lezen, maar vooral aangrijpend!