Header the joy list elise de rijck
Header the joy list elise de rijck
Recensies

The Joy List van Elise de Rijck laat je ervaren dat vrolijkheid overal om je heen te vinden is

Na het welbekende bucketlist boek dat vandaag de dag in verschillende uitgaven te vinden is, komt Elise de Rijck wederom met een nieuw doe-boek: The Joy List. Een kleurrijk boek vol opdrachten en leuke challenges die je laten zien dat geluk en vrolijkheid overal aanwezig is. Vooral in de kleine dingen in het leven!

Nu de zomer in aantocht is en het zonnetje iedere dag achter de wolken tevoorschijn komt, is het een mooi moment om de winter- of coronadip te laten varen. Met het nieuwe boek The Joy List kom je in ieder geval al een heel eind. Door de vrolijke kaft is het al een genot om het boek in bezit te hebben. Wanneer je vluchtig door het boek heen bladert, komt er een regenboog aan kleuren je tegemoet.

Leuke en speelse opdrachten

Afgezien van het mooie en vrolijke uiterlijk is het boek gevuld met leuke en speelse opdrachten. Pluk bijvoorbeeld de mooiste bloem die je ziet en laat het drogen in het boek, ontwerp een vrolijk stoplicht, teken of beschrijf waar je blij van wordt of plak plastic pretoogjes op levenloze objecten. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat erin. Het zijn opdrachten die je laten stilstaan bij vreugde en vrolijkheid in het leven. Het laat je nadenken over de vraag: waar haal ik mijn vreugde uit in het leven? Als het goed is zou je hier uitgebreid antwoord op kunnen geven zodra je de opdrachten hebt uitgevoerd.

De vrolijkste avonturen

The Joy List is in te vullen zoals je dat zelf zou willen. Je kunt erin schrijven, tekenen, verven en je kunt er dingen in bewaren die je tegenkomt tijdens je avonturen. Je kunt het boek natuurlijk ook vullen met foto’s. Een leuke tip: heb je een polaroid- of wegwerpcamera? Ga ermee op pad, beleef de vrolijkste avonturen - in je eentje, met familie, vrienden of je huisdier - en leg het vast. Et voila! Binnen no-time heb je een kleurrijk boek gevuld met vrolijke herinneringen. Je kunt de foto’s natuurlijk ook met je mobiel maken en ze later laten afdrukken.

Spread the joy

The Joy List is een leuk, vrolijk en positief boek. Leuk om aan iemand cadeau te doen, om jezelf mee te verwennen of misschien nog leuker: je deelt het boek, want wat is er nou gezelliger dan samen alle opdrachten uitvoeren? Het is een perfect boek voor de zomerse dagen waarop je wel een vrolijk avontuur kunt gebruiken. Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop en maak plezier. Spread the joy!

Foto profiel CMS
Tessa Beijnon