Header 3
Header 3
Recensies

Het begint met een blik van Kelly Moran: "De chemie spat van de pagina’s af"

Het begint met een blik is het eerste deel van de serie van Kelly Moran over drie knappe dierenartsen in het schilderachtige Amerikaanse dorp Redwood Ridge. De Amerikaanse bestsellerauteur heeft met het verhaal over Avery en Cade een boek afgeleverd waarbij de chemie tussen de twee hoofdpersonen van de bladzijden af spat. Een heerlijk, romantisch, sexy boek om even je gedachten mee te verzetten.

Emotionele bagage versus playboy

Avery Stowe komt naar Redwood Rigde met een hele hoop emotionele bagage en een autistische dochter. Ze is vastbesloten nooit meer aan mannen te beginnen, maar dat was voor ze de extreem knappe dierenarts Cade O’Grady ontmoette. Cade is de playboy van het dorp, iemand die niet aan lange termijn doet. Maar iets aan Avery zorgt ervoor dat hij haar en haar dochter niet meer uit zijn hoofd en zijn hart kan sluiten. Hij is vastbesloten de muren rondom Avery af te breken, maar de vraag is wel of zij daar ook aan toe is.

Geen literair hoogstandje, wel erg verslavend

Om een lang verhaal kort te maken: literaire hoogstandjes of onverwachte plotwendingen hoef je van dit boek niet te verwachten. De schrijfstijl van Moran is zo toegankelijk dat ik me aan het begin in een goedkoop romannetje waande. Maar al snel werd het verhaal zo meeslepend dat de hele schrijfstijl me gestolen kon worden. Ik was verslaafd en wilde alleen nog maar weten hoe het verhaal af zou lopen.

Boek knettert van chemie

Moran is erin geslaagd het hele boek te laten knetteren van de chemie die Cade en Avery hebben, zo erg dat het bijna tastbaar wordt. Ondertussen laat ze ook van beide personages hun persoonlijke groei duidelijk zien. Het evenwicht daartussen is heel knap en dat maakt het een fijn boek om te lezen, zonder dat het oppervlakkig wordt.

Op naar deel 2 en 3!

Het begint met een blik is een boek voor iedereen die houdt van verhalen zoals die van Paige Toon: romantische, sexy verhalen waarbij de onderlinge spanning en chemie van de pagina’s afspat. Het boek van Moran slaagt er goed in om je een paar uur aan niks anders te laten denken dan het verhaal van de knappe dierenarts en zijn ‘lieveling’. Ik kan niet wachten tot deel 2 en 3 later dit jaar uitkomen!

Wil je meer lezen van de Redwood Ridge serie?

Header het begint met een kus

Wil je meer lezen van de Redwood Ridge serie?

Benieuwd naar het vervolg op Het begint met een blik? Lees dan snel onze recensie.


Chantallees
Chantal