Sevenster Recensie Header
Recensies

De Laatste Wachter 1 - Sevenster: "Ik heb Sevenster op sneltreintempo uitgelezen."

Een spannende serie van Nederlandse bodem! Alexandra Penrhyn Lowe schreef Sevenster, het eerste deel in de serie: De laatste wachter.
Eveline is een doodnormale tiener. Ze maakt zich vooral zorgen over hoe anderen over haar denken, wat ze moet doen tijdens een feestje en van wie ze haar eerste zoen wil. Maar dat verandert allemaal wanneer ze op een feestje meedoet aan glaasje draaien. Per ongeluk roept ze een echte geest op, en dat is het begin van een ellendig tijdperk voor Eveline: ineens ziet ze dingen die andere mensen niet zien. Eveline blijkt een Wachter te zijn, iemand die geesten kan zien. Wat ze daarmee aanmoet, weet ze niet. Zeker niet als blijkt dat ze de geesten niet eens mag helpen over te gaan.

Het verhaal

Wanneer er een jongen in de buurt verdwijnt en Eveline via haar kracht doorkrijgt waar hij is, gaat ze samen met haar vrienden Cleo en Daniel op onderzoek uit. Al snel lijken ze de slechterik door te hebben, maar de situatie is veel ingewikkelder en gevaarlijker dan dat ze in eerste instantie denken. Het duurt niet lang voor Eveline doorkrijgt dat ze niet alleen zelf het doelwit is geworden van krachten waar ze nog nooit van had gehoord, maar dat ook haar vrienden door haar gave gevaar lopen...

"Alexandra Penrhyn Lowe weet de slechte geesten en demonen angstaanjagend te beschrijven"

Makkelijk te lezen

Ik heb Sevenster op sneltreintempo uitgelezen. Het boek is spannend, meeslepend en is heel leesbaar geschreven. Ben je snel bang voor/van geesten? Dan moet je dit boek maar even links laten liggen, want Alexandra Penrhyn Lowe weet de slechte geesten en demonen angstaanjagend te beschrijven…

Nederlandse schrijfster

Als je fan bent van boeken zoals Fallen of de Darkest Powers-trilogie van Kelley Armstrong, dan ga je Sevenster sowieso ook fantastisch vinden. En het beste nog: ook al klinkt de naam van de schrijfster, Alexandra Penrhyn Lowe nogal exotisch, het is toch echt een Nederlandse! Dus vraag vooral bij je Nederlandse docent of je deze mag lezen voor je lijst. Dan sla je twee vliegen in één klap, want je leest én een spannend, leuk boek, én je kan een vinkje zetten voor je Nederlandse leeslijst!

Wil je altijd op de hoogte zijn van de boeken binnen jouw favoriete genre? Stel je voorkeur in en ontvang updates.

Chantallees
Chantal