01 Wat Het Hart Kan Horen
Literaire romans

Silvie: het prachtige liefdesverhaal met alle obstakels

Mi Mi

Wat het hart kan horen vertelt het verhaal van Julia Win, een New Yorkse advocate in de dertig. Haar vader, een man van Birmese afkomst, is jaren geleden spoorloos verdwenen en niemand weet waar hij is. Op een dag vindt Julia een oude liefdesbrief aan een zekere Mi Mi en ze besluit af te reizen naar Birma om haar vader daar te gaan zoeken.

U Ba

In het kleine dorpje waar haar vader vandaan komt, ontmoet ze U Ba, een man die haar naam kent en precies weet wat ze komt doen. Hoewel ze dit erg vreemd vindt, is ze overdonderd door de compleet andere omgeving en weet ze niet waar ze haar zoektocht moet beginnen, en daarom besluit ze te luisteren naar zijn verhaal. Hij lijkt namelijk alles van haar vader af te weten…

02 Wat Het Hart Kan Horen

Tan Win en Mi Mi

Deze U Ba vertelt haar het prachtige liefdesverhaal van Julia’s vader Tan Win en Mi Mi in het Birma van de jaren ’40, met alle obstakels die het stel moet overwinnen. Liefde, geluk, drama, verdriet en tragiek, het komt allemaal voorbij. Stukje bij beetje komt Julia te weten wie haar vader eigenlijk was. Zou ze hem ooit nog vinden?

Eten, bidden, beminnen en De alchemist

Wat het hart kan horen is een kruising tussen Eten, bidden, beminnen van Elizabeth Gilbert en De alchemist van Paulo Coelho. Net zoals in Eten, bidden, beminnen gaat de hoofdpersoon op reis om ergens naar op zoek te gaan, en net zoals in De alchemist komt er in Wat het hart kan horen veel symboliek voor in een prachtige vertelvorm. Dus als je van deze boeken houdt, zul je zeker genieten van Wat het hart kan horen.

Silvie
Silvie