Header 4 boeken
Header 4 boeken
Toplijsten

Top 10 best verkochte boeken van dit moment

Welke boeken zijn nou echte pareltjes die je niet mag missen? Dat is altijd een lastig vraag, want smaken verschillen en er zijn ontelbaar veel boeken. Daarom hebben wij een lijst samengesteld met de tien best verkochte boeken van dit moment. Kijk snel in de lijst en ontdek welke boeken jij nog op jouw boekenplank mist!

Japan in honderd kleine stukjes - Paulien Cornelisse

Japan in honderd kleine stukjes - Paulien Cornelisse

Paulien Cornelisse houdt al jaren een Japanverzameling bij. En die verzameling ziet nu voor het eerst het licht in dit prachtig vormgegeven boek, genaamd Japan in honderd kleine stukjes. De collectie van Paulien bestaat uit dingen die ze weet over Japan. Soms zijn het vondsten die ze deed tijdens haar reizen en verblijven in het land, onder meer voor haar VPRO-serie Tokidoki. Soms zijn het opmerkelijke feitjes. En omdat ze het nu eenmaal niet kan laten, zitten er in haar verzameling ook veel schitterende observaties van de Japanse taal. Japan in honderd kleine stukjes is een verfrissend boek voor reizigers, thuisblijvers, taalliefhebbers en andere nieuwsgierigen. Paulien Cornelisse laat je ervaren hoe het voelt om te houden van een land dat nooit van jou zal zijn.


Style your life - Lonneke Nooteboom

Style your life - Lonneke Nooteboom

Style your life van Lonneke Nooteboom is een unieke combinatie tussen een stijlgids én motivatiehandboek. De fashion en celebrity styliste laat met dit boek niet alleen zien hoe je de knapste versie van jezelf kunt zijn, maar inspireert je ook om voor jezelf te kiezen. Lonneke deelt in dit boek haar persoonlijke en inspirerende verhaal waarin ze vertelt hoe ze haar droom heeft nagejaagd. Je krijgt een uniek kijkje in haar drukke leven en uiteraard zijn haar vele styling tips en tricks niet te missen. Daarnaast bevat het boek praktische tips over hoe je een druk werkleven kan combineren met een gezin, me-time en sporten, over het bijhouden van je agenda en over keuzes maken en groeien op businessgebied. Kortom, met Style your life vind je de (levens)stijl die bij je past!


De vlinderkamer - Lucinda Riley

De vlinderkamer - Lucinda Riley

De vlinderkamer is het nieuwe boek van Lucinda Riley. Deze keer geen boek over de zeven zussen, maar over liefde, natuur en familie. Het leven van Posy Montague staat in het teken van de natuur: als kind ving ze vlinders met haar vader, ze was de eerste vrouwelijke student plantkunde aan Cambridge en tegenwoordig is ze altijd te vinden in haar prachtige tuin. Maar het bijbehorende landhuis van haar familie raakt in verval, en Posy moet de pijnlijke beslissing nemen het landgoed te verkopen. Dan keert Posy's eerste liefde, Freddie, terug in haar leven. Vijftig jaar geleden brak hij haar hart, maar nu zoekt hij weer contact. Welk geheim draagt hij met zich mee? En wat heeft het statige landgoed van Posy's familie daarmee te maken? De vlinderkamer is een perfect boek om mee weg te dromen.


LvG - Louis van Gaal & Robert Heukels

LvG - Louis van Gaal & Robert Heukels

Bijna dertig jaar lang was Louis van Gaal coach in het mondiale topvoetbal. We kennen zijn successen, zijn markante optreden, de beeldvorming. Het boek LvG van Louis van Gaal en Robert Heukels is zijn eigen verhaal, van binnenuit, aan de hand van ongekend open getuigenissen van vele mensen met wie hij intensief samenwerkte. Twintig nationale en internationale kopstukken uit de voetbalwereld komen aan het woord over hun ervaringen met Van Gaal. Robin van Persie, Erik ten Hag, Arjen Robben, Uli Hoeneß, Pep Guardiola en Wayne Rooney spreken over successen en dieptepunten. Louis van Gaal vertelt zelf over zijn keuzes, waar hij trots op is en over de fouten die hij heeft gemaakt. Hij spreekt daarnaast over zijn tijd bij Ajax, FC Barcelona, AZ, en voor het eerst over Bayern München, Oranje, Manchester United en de fluwelen revolutie van Cruijff. Over zijn visie, zijn ontwikkeling als trainer en de toekomst van het voetbal. Maar ook spreekt hij openhartig over het leven, de liefde en de dood. LvG biedt een unieke blik achter de schermen bij een van de meest succesvolle trainers ter wereld. Voetbalfans kunnen dit boek niet laten liggen.


De jongen, de mol, de vos en het paard - Charlie Mackesy & Arthur Japin

De jongen, de mol, de vos en het paard - Charlie Mackesy & Arthur Japin

Het boek De jongen, de mol, de vos en het paard van Charlie Mackesy is een boek voor jong en oud. Het bevat maar liefst 100 prachtige illustraties en poëtistische teksten. Deze teksten vertellen het verhaal van de bijzondere vriendschap die een jongen sluit met drie dieren: een mol, een vos en een paard. De universele lessen die ze samen leren zijn stuk voor stuk levenswijsheden. De Nederlandse editie van "The Boy, the Mole, the Fox and the Horse' is prachtig vertaald door Arthur Japin, waardoor de teksten nog dichterbij komen. Een moderne klassieker, die je kijk op het leven verandert.


Het geheim van levenskracht - Rajshree Patel

Het geheim van levenskracht - Rajshree Patel

Het hulpboek Het Geheim van Levenskracht van Rajshree Patel geeft je praktische tips waarmee je optimaal gebruik kan maken van de onuitputtelijke bron van levensenergie. In dit boek legt Rajshree Patel uit hoe jij, in je drukke bestaan, toegang krijgt tot je onbegrensde potentieel. Ze neemt je mee op een interessante reis van zelfontdekking. Door de waardevolle kennis uit dit boek te overdenken én in de praktijk te brengen, zal alles in je leven makkelijker gaan. Ontdek wat het betekent voor je relatie, in de omgang met anderen, in je werk en in de omgang met jezelf. Patel streeft ernaar om het volgende bij jou te stimuleren: voel je elke dag vitaal en energiek, ervaar meer rust in je hoofd, bevrijd jezelf van beperkende overtuigingen, heb minder last van negatieve gedachten en verlaag je stressniveau. Een handig en inspirerend boek als jij wel wat meer energie kan gebruiken.


In hechtenis - Nicci French

In hechtenis - Nicci French

Het schrijversduo Nicci French staat bekend om de Frieda Klein-reeks. Sinds kort hebben ze het boek In hechtenis uitgebracht. Een spannende literaire thriller waarin een vrouw vanuit de gevangenis haar onschuld probeert te bewijzen. Het is een thriller vol onverwachte wendingen. Tabitha zit vast in een huis van bewaring, beschuldigd van moord op buurman Stuart Rees. Van de bewuste dag kan ze zich echter haast niets herinneren, ze leed aan een depressie. Toch denkt ze dat ze onschuldig is. Wanneer ze merkt dat haar beoogde advocaat hieraan twijfelt, besluit ze zelf haar verdediging op zich te nemen. Maar dat blijkt lastig vanuit de cel. Diverse kennissen uit het dorp en haar ex bezoeken haar in de gevangenis, waardoor ze erachter komt dat Stuart weinig vrienden had en dat zij zelf vanaf het moment dat ze weer in het dorp was komen wonen met argusogen wordt bekeken. Zou iemand haar de schuld in de schoenen proberen te schuiven of heeft ze het misschien toch zelf gedaan? Een nagelbijtende thriller die je vasthoudt tot het einde.


Souvenir - Suzanne Vermeer

Souvenir - Suzanne Vermeer

Souvenir van Suzanne Vermeer is een heerlijk boek om te lezen en even je verstand mee op nul te zetten. Een perfect cadeau voor iedereen die een relax momentje verdient. Het boek volgt Nienke Dijkstra en haar moeder Carolien op vakantie in Umbrië, waar ze een meerdaagse kookcursus willen combineren met wandelen, wijnproeven en uitstapjes naar de mooie stadjes in de regio. Op een ochtend is Carolien echter ineens verdwenen. Ze blijkt een taxi naar Florence te hebben genomen, de stad waar ze als tiener enkele jaren heeft gewoond, maar daar loopt het spoor dood. Nienke is ten einde raad. Haar moeder lijdt sinds twee jaar aan de ziekte van Alzheimer en lijkt niet te weten wat ze doet. Met niets anders dan een medaillon als aanwijzing gaat ze op onderzoek uit, maar intussen ontspint zich thuis in Nederland nog een ander drama.


Gewoon vegan - Alexandra Penrhyn Lowe

Gewoon vegan - Alexandra Penrhyn Lowe

Veganistische maaltijden worden steeds populairder en bij meer mensen wordt het de normale kost van de dag. Met het kookboek Gewoon vegan van Alexandra Penrhyn Lowe leer je simpel en gewoon vegan koken. Geschikt voor iedere dag en voor elk gezin. Alexandra vroeg zich af: wat als je heus wel betrokken bent bij de wereld, het klimaat, duurzaamheid en de dieren, maar ook moet koken voor een kritische kleuter en een partner die fanatiek sport? Net als jijzelf, trouwens. Je wil lekker eten, gezond maar niet overdreven groen én er niet voor naar zestien winkels hoeven. Toen kwam ze op het idee om een veganistisch kookboek te schrijven. In Gewoon vegan deelt Alexandra ruim 80 vegan recepten voor het hele gezin. Gewoon vegan is een toegankelijk, relaxed, vermakelijk en uitnodigend kookboek. Van een kidsproof pasta pesto met verstopte groente tot de ultieme wortel-pompoensoep en van een snelle camping-curry tot een geweldig bananenbrood, in één kom te maken. Een perfect boek voor iedereen die wat vaker vegan wil eten.


Heerlijk duurt het langst - Jill Mansell

Heerlijk duurt het langst - Jill Mansell

De nieuwe feelgoodroman Heerlijk duurt het langst van Jill Mansell is gevuld met romantiek en geheimen. Wie heeft er ooit genoeg van romantiek? Lainey wel na haar laatste relatie. Zij dacht dat het voor altijd was, hij dacht al aan de volgende. En dus is ze, wanneer ze haar nieuwe baan begint bij een chaotisch gezin in Cornwall, niet geïnteresseerd in Seth, de stiefzoon van haar baas, hoe aantrekkelijk hij ook is. Vooral omdat Seth een perfecte vriendin heeft. Lainey is niet helemaal eerlijk over haar leven, en Seth is uiteindelijk ook niet helemaal wie hij lijkt te zijn. Als iedereen iets te verbergen heeft, is het ingewikkeld! Komt de liefde naar hen toe deze zomer? Dat ontdek je in dit vrolijke en onweerstaanbare nieuwe boek van Jill Mansell.


Foto profiel CMS
Tessa Beijnon