Toplijst Kikker boeken
Toplijst Kikker boeken
Boeken top 10

Boeken top 10 over Kikker

De verhalen van Kikker en zijn vriendjes... Wie kent ze niet? Max Velthuijs heeft inmiddels al vele boeken geschreven over Kikker. Wij hebben een boeken top 10 samengesteld met leuke voorleesboeken om te lezen met jouw kind. Welk boek uit deze boeken top 10 is de favoriet van jouw kleintje?

Voorleesboeken top 10

over Kikker

1.

Kikker  -   Mijn mooiste voorleesboek van Kikker

Kikker - Mijn mooiste voorleesboek van Kikker

Vriendschap, wijze levenslessen en samen leuke dingen doen... Alles komt aan bod in Mijn mooiste voorleesbundel van Kikker. In dit boek vind je maar liefst zeven verhaaltjes over Kikker. Zo is Kikker een held, vindt hij een schat, ontmoet hij Eend en Varkentje, wordt hij ziek en organiseert hij een heus pannenkoekenfeest. Super leuk, natuurlijk! Vind jouw kleintje het fijn om voorgelezen te worden? Met dit boek kun je eindeloos voorlezen en jouw kind de mooiste verhalen over Kikker vertellen voor het slapengaan.

Bekijk op bol.com

2.

Kikker - Kikker en de vallende ster

Kikker - Kikker en de vallende ster

Het is de avond van de musical. Haas vertelt iedereen dat je een wens mag doen wanneer je een vallende ster ziet. Wanneer de musical gestart is, ziet iedereen een vallende ster vallen. Iedereen, behalve... Kikker! Kikker keek net de verkeerde kant op en daar baalt hij natuurlijk verschrikkelijk van. Hoewel Kikker eerst een beetje verdrietig was dat hij de vallende ster had gemist, bedenkt hij een plan. Een plan waarmee hij zijn vrienden gelukkig kan maken. En ook zijn vrienden bedenken een plan om Kikker blij te maken. Wat zullen ze bedacht hebben?

Bekijk op bol.com

3.

Kikker en een heel bijzondere dag

Kikker en een heel bijzondere dag

Wil jij jouw kind verrassen met een feestelijk prentenboek over de verjaardag van Kikker? Dan is dit hét voorleesboek over een hele bijzondere dag voor Kikker. Haas vertelde Kikker gisteren dat het een hele bijzondere dag zou worden. Maar waarom, dat wist Kikker niet. Zijn vriendjes denken hard met hem mee. Volgens Eend is het vrijdag en volgens Varkentje is het Wasdag. Maar dat had Haas niet bedoeld! Wat is er dan zo bijzonder aan deze dag? Ontdek het samen met Kikker en zijn vriendjes!

Bekijk op bol.com

4.

Kikker - Kikker leert vormen

Kikker - Kikker leert vormen

Is jouw voorleeskameraadje bezig met het leren van vormen? In dit boek leer je samen met Kikker en zijn vriendjes verschillende vormen. En als je goed kijkt, vind je ze overal. Doe je mee met Kikker? Terwijl Kikker gaat kamperen ontdek je de mooiste vormen. Zo begint de tent als rol en wordt het ineens een driehoek! Hoe kan dat? Van een lijn, vierkant, rechthoek, cirkel, ovaal, kruis, pijl en nog heel veel meer... Tijdens het vrolijke kampeeravontuur van Kikker, ontdekken jullie samen ontzettend veel vormen! Vinden jullie ze allemaal?

Bekijk op bol.com

5.

Het grote flapjesboek van Kikker

Het grote flapjesboek van Kikker

Heb je genoeg vormen geleerd of leer je jouw kleintje liever kleuren en getallen? Dat kan ook! In het speelse en leerzame flapjesboek van Kikker wordt voorlezen interactief. Ga mee in de wereld van Kikker en ontdek achter ieder flapje iets nieuws. Een grote Kikker, kleine beer, 6 feesthoedjes of 4 cadeautjes... Met dit voorleesboek leert jouw kind gegarandeerd een heleboel. Kleuren, tellen, vormen, tegenstellingen, dieren en zelfs geluiden. Ontdek ze achter meer dan 60 flapjes!

Bekijk op bol.com

6.

Waar is Kikker?

Waar is Kikker?

De verhalen van Kikker zitten altijd vol avonturen. En ook deze keer gaan Haas en Kikker op avontuur. Tenminste, dat is de bedoeling. Haas wil Kikker graag een verhaaltje voorlezen. Maar wanneer Haas bij Kikker thuiskomt, is hij niet thuis. Of is Kikker toch ergens in huis verstopt? In dit vrolijke boek ga je samen met Haas op zoek naar Kikker die verstoppertje speelt. Lukt het Haas om Kikker te vinden? Met jouw hulp gaat het hem vast lukken! Zoek je met Haas mee?

Bekijk op bol.com

7.

Kikker is jarig

Kikker is jarig

Hoera! Kikker is jarig. En een verjaardag is natuurlijk een bijzondere dag, die Kikker graag viert met zijn vriendjes. Daarom gaat hij bij al zijn vriendjes langs om hen uit te nodigen voor zijn feestje. Maar Eend, Varkentje, Haas en Rat reageren wel heel verbaasd op zijn uitnodiging. Zullen ze de verjaardag van Kikker vergeten zijn? Kikker maakt zich een beetje zorgen of zijn vriendjes wel zullen komen. Maar dan komen al zijn vriendjes langs met een heleboel cadeautjes! Kun jij raden wat Kikker allemaal voor zijn verjaardag krijgt?

Bekijk op bol.com

8.

Kikker en het vogeltje

Kikker en het vogeltje

Wil jij jouw kindje op een toegankelijke manier kennis laten maken met de dood en rouw? In dit boek vindt Kikker een vogeltje bij de rand van het bos. Kikker is bang dat het vogeltje kapot is, want het vogeltje doet het niet meer. Varkentje vertelt Kikker dat het vogeltje slaapt. Maar volgens Haas klopt dit niet. Het vogeltje is dood. 'Dood?' vraagt Kikker. 'Wat is dat?' Kikker en het vogeltje is een gevoelig prentenboek over dood en rouw voor jonge kinderen.

Bekijk op bol.com

9.

Kikker is mijn vriendje

Kikker is mijn vriendje

Ben je op zoek naar het perfecte kraamcadeautje? Met dit vrolijke knisperboekje van Kikker zit je sowieso goed. Een boekje om samen te lezen en kijken, maar ook om te voelen en knisperen met je kleintje. Ook in dit kleurrijke boekje maak je kennis met Kikker en zijn vriendjes. Zo biedt dit boekje ook kijk- en speelplezier voor de allerkleinsten en kunnen ook zij kennismaken met de avonturen van Kikker, Eend, Varken, Rat, Beer en Haas.

Bekijk op bol.com

10.

Kikker is ziek

Kikker is ziek

Dit kartonboekje vertelt het verhaal van ziek zijn en weer beter worden. Want, Kikker voelt zich niet zo lekker. Hij ligt in bed en kan vandaag niet opstaan. Zijn buik doet pijn, maar ook zijn hoofd gloeit een beetje. Beer, Eend, Rat en zelfs Varkentje en Haas komen langs om Kikker te helpen. Samen zorgen de vriendjes ervoor dat Kikker zich beter gaat voelen, maar ze zeggen ook dat hij nog even in bed moet blijven. Alleen dan wordt Kikker weer helemaal de oude!

Bekijk op bol.com
Profielfoto pauline dons
Pauline Dons