Header Recensenten 1
YA & NA

De top 10 boeken van Madelon

Eens in de zoveel tijd vragen we onze recensenten naar de favoriete boeken die zij de aflopen tijd hebben gelezen. Ben jij benieuwd naar de top 10 van Madelon? Bekijk hem hieronder.

De top 10 boeken van Madelon

1.

The Lunar Chronicles 1 -   Cinder

Cinder – Marissa Meyer

"Recentelijk kwam dit boek in een herdruk uit en toen ik het eindelijk las was ik verkocht. Het klassieke Cinderella maar dan met een geheel moderne twist. En nog altijd een knappe prins. *zwijmel*"

Bekijk op bol.com

2.

De strijd om Verona

De strijd om Verona – Melinda Taub

"Dit boek had bij mij al een klein stapje voor omdat ik houd van Verona, maar het was ook echt heel tof om te lezen. Het klassieke Romeo & Julia krijgt in dit boek een vervolg en de intrige die hier ineens uit de doeken wordt gedaan… ik zag hem in ieder geval niet aankomen!"

Bekijk op bol.com

3.

Riders 2 -   Zoeker

Zoeker – Veronica Rossi

"Stoer én spannend. Twee ingrediënten voor een goed boek en dat is Zoeker dan ook. Het is het vervolg op Riders en ik vond het super goed. Fijne personages, goede spanningsboog en gebeurtenissen waarbij ik mijn hart vast hield. Hoe redden ze zich hier uit?"

Bekijk op bol.com

4.

Liefde & gelato

Liefde & Gelato – Jenna Evans Welch

"Een boek dat perfect is voor de zomerse maanden met zijn summer vibe! Het is een prachtig verhaal over het leven, over liefhebben en over Florence met een luchtige schrijfstijl en een goede dosis humor."

Bekijk op bol.com

5.

Reboot 1 - Reboot

Reboot – Amy Tintera

"Als je een luguber verhaal zoekt dan ben je bij deze klaar met zoeken. Reboot heeft zo’n bizar idee in het verhaal zitten en dat is wat dit boek voor mij zo goed maakte. De uitwerking laat hier en daar nog wat te wensen over, maar is wel tot in de details verzorgd. Een heerlijk boek om te lezen."

Bekijk op bol.com

6.

Rode koningin

Rode Koningin – Victoria Aveyard

"Dit boek heeft de allergrootste plottwist die ik ooit tegen ben gekomen. Ik heb nog dagen lang met verbazing naar dit boek zitten kijken omdat ik niet kon geloven wat ik had gelezen. Daarbij is dit gewoon een tof verhaal dat door de samenleving die wordt geschetst eigenlijk ook een soort kijk op onze wereld is."

Bekijk op bol.com

7.

Selection trilogie 1 - De selectie

De Selectie – Kiera Cass

"Deze kan voor mij niet ontbreken in een toplijst. Elk jaar lees ik dit boek wel weer een keer en elk jaar vind ik hem nog altijd geweldig. De liefde, de romantiek, de prins, de eigenwijsheid… I love it all!"

Bekijk op bol.com

8.

Surf!

Surf! – Chris Vick

"Ik moet bekennen dat het al weer een tijdje geleden is dat ik dit boek las, maar wauw. Ik koester dit verhaal nog altijd, want zo goed is het geschreven. Het is zo rauw en staat zo vol van emotie, dat je aan het eind niet anders kan dan je tranen laten vloeien en helemaal opgaan in het verhaal."

Bekijk op bol.com

9.

Zac & Mia

Zac & Mia – AJ Betts

"Dit boek wordt vaak vergeleken met The Fault in our Stars, maar als je het mij vraagt, is dit boek beter. Het heeft weliswaar een wat meer cliché einde, maar het verhaal vind ik mooier. Er straalt zoveel hoop, liefde maar ook verdriet vanaf. Een absolute must-read."

Bekijk op bol.com

10.

Codenaam Coco

Codenaam Coco – Carmen Reid

"Tot slot een oorlogsverhaal. Het moet je liggen, maar als het je ligt is dit een topper. Het is zo hartverscheurend hoe Carmen Reid het gevecht van een meisje van een jaar of zestien weet vast te leggen in tekst. Vooral het eind… tranen met tuiten heb ik gehuild."

Bekijk op bol.com

Zac & Mia en Codenaam Coco zijn ook te lezen in Kobo Plus.