Header thuiswerken
Header thuiswerken
Toplijsten

Top 10 boeken voor thuiswerken

We werken nu al een tijdje thuis. Hoe houd je dat goed vol? Op zoek naar ontspanning? Wij hebben een paar heerlijke boeken om je gedachtes mee te verzetten zoals Uitwaaien. Op zoek naar praktische tips om thuiswerken makkelijker te maken? Dan is EHBT Eerste hulp bij thuiswerken misschien wat je zoekt. In dit toplijstje vind je boeken waar jij de werkdag wel mee doorkomt.

EHBT Eerste hulp bij thuiswerken - Elke van Hoof

EHBT Eerste hulp bij thuiswerken - Elke van Hoof

In Eerste hulp bij thuiswerken gidst psychologe Elke van Hoof je door het 'nieuwe normaal'. Leer helder communiceren en engageren op afstand. Elke geeft ook veel praktische tips om thuis structuur en focus te vinden en houden. Ook werpt het boek een blik op de toekomst. Hoe ziet werken er dan uit? Wat kan het verleden ons leren, zodat we niet overhaast te werk gaan? Een boek dat iedere thuiswerker zou moeten lezen.


Expeditie achtertuin urban exploring - Bas van Oort & Dirk Wijnand de Jong

Expeditie achtertuin urban exploring - Bas van Oort & Dirk Wijnand de Jong

Vorig jaar ontdekten reisjournalisten Bas van Oort en Dirk Wijnand de Jong de mooiste afgelegen plekjes van Nederland. Dit jaar verkennen ze verlaten gebouwen en spannende plekken in onze steden. Vinex-wijken, industriecomplexen en grote bouwwerken. Ontdek Nederland op een geheel nieuwe manier. Zelf mag je ook een beetje mee op vakantie door de fantastische foto's. Een prachtige kans om je eigen stad op een andere manier te leren kennen.


Uitwaaien - Daphne Deckers

Uitwaaien - Daphne Deckers

Wat een feelgood boek is dit! Daphne Deckers vertelt over de kleine dingen die haar gelukkig maken en neemt je mee op een inspirerende reis door Nederland. Ze vertelt over alles wat typisch Nederlands is: van de verjaardagskalender op het toilet tot bitterballen bij de borrel. Nederland is inspirerender dan je denkt! Waai uit met Daphne na een dag hard werken.


The Home Edit Life - Joanna Teplin

The Home Edit Life - Joanna Teplin

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Werk jij lekker als je tussen de rommel zit? The Home Edit Life helpt je met het op orde krijgen van je huis en daardoor rust te creëren in je leven. Dit is Marie Kondo light. De mentaliteit van dit boek is niet: doe alles weg waar je niet gelukkig van wordt, maar: je eigen manier van leven omarmen en een systeem creëren dat werkt voor jou. Leer wat jouw opruimstijl is en ruim op!


Werk kan ook uit - Thijs Launspach

Werk kan ook uit - Thijs Launspach

Hoe houd je het hoofd koel te midden van alle drukte? Psycholoog Thijs Launspach leert je om de stress in je werk en leven tegen te gaan. Ons werk vraagt meer van ons dan ooit tevoren. De grenzen die vroeger tussen werk en privé lagen zijn steeds verder vervaagd. Thijs geeft je tips hoe je je grenzen kunt bewaken en dat de stress niet teveel wordt. Word de baas over het thuiswerken!


Lowlands BBQ - Jord Althuizen

Lowlands BBQ - Jord Althuizen

Nu we meer thuis zitten hebben we ook meer tijd om nieuwe gerechten te proberen. Met het mooie zomers weer dat eraan zit te komen, kunnen we aan de slag met de BBQ. In deze versie van Smokey Goodness gebruikt Jord Althuizen de Lage Landen als inspiratiebron. Want je hoeft het immers niet altijd verder te zoeken. Bigger, better maar dit jaar geheel in eigen achtertuin.


Het ABC van een gezonde rug - Christophe Wolfs

Het ABC van een gezonde rug - Christophe Wolfs

Heb jij ook zo'n last van je rug? Dan ben je niet de enige. Sinds we thuiswerken klagen er steeds meer mensen over rugpijn. Dat is ook niet verwonderlijk, de meeste mensen hebben niet hetzelfde bureau met een goede stoel thuis. Maar ook een slechte houding, stress en gewicht kunnen doorwerken op de rug. In dit boek leer je hoe je beter met je rug kunt omgaan. A staat voor aanpassing, B voor bewegen en C staat voor conditie. Hiermee kom jij vast van die vervelende knelling af.


Spiropuzzels

Spiropuzzels

Even heel iets anders doen? Met dit boek hoef je niet eens te lezen! Je krijgt dertig moeilijke puzzels voorgeschoteld. De puzzels bestaan uit de eeuwenoude techniek van het etsen in spiraalvorm. Focus, heb geduld en ontrafel deze verslavende puzzels.


Easy vegan all-day breakfast - Living the green life

Easy vegan all-day breakfast - Living the green life

Het belangrijkste maal van de dag: het ontbijt. Nu je niet meer naar werk hoeft te reizen heb je wellicht wat meer tijd over om meer aandacht aan je eerste maaltijd te besteden. In Easy Vegan kun je je uitleven met zeventig nieuwe ontbijt recepten. En allemaal plantaardig! Wij weten zeker dat er een heerlijk gerecht voor je bij zit. Hartig of zoet, maar in ieder geval altijd verrassend.


Het 6 minuten dagboek - Dominik Spenst

Het 6 minuten dagboek - Dominik Spenst

Even een momentje voor jezelf nodig? Dat lukt met Het 6 minuten dagboek. Dit invulboekje helpt met het stellen van de juiste vragen of de juiste momenten. Hiermee maak je in zes minuten een positieve impact op je dag. Bomvol inspirerende quotes voor een goed gevoel. Leer jezelf wat beter kennen!