Toplijst kobo jeugdboeken
Toplijst kobo jeugdboeken
Toplijsten

Top 10 gloednieuwe jeugdboeken in Kobo Plus

Houd jij ontzettend van een spannend boek, kan jij jezelf helemaal verliezen in een verhaal vol raadsels, zwijmel je graag weg in een roman of lig je het liefst in een deuk bij het lezen van een boek? Speciaal voor de jonge lezers hebben wij in deze lijst 10 boeken verzameld die gloednieuw zijn in Kobo Plus. Deze kun je met jouw Kobo Plus abonnement gratis lezen. We hebben voor ieder wat wils, maar misschien heb je na deze lijst de smaak te pakken. Daarom check je alle boeken in Kobo Plus hier! Wanneer je graag online leest, kun je hiermee gegarandeerd je hart ophalen. Wij wensen je veel leesplezier!

Showstopper 1 - Hayley Barker

Showstopper 1 - Hayley Barker

Liefhebbers van spannende verhalen, opgelet! Deel 1 van de serie Showstopper is een super spannende young adult voor 13 jaar en ouder. In het gevaarlijkste circus van Engeland is Hoshiko de sterattractie. Het publiek is dol op de show en hoe gruwelijker, hoe beter. Ben is de zoon van een machtig minister en wanneer hij voor het eerst het circus bezoekt, wordt hij verliefd op Hoshiko. Terwijl zij haar kunsten op het hoge koord doet, wachten onder haar hongerige leeuwen. Kan Ben haar uit het circus redden? En hoe kan hij iets inbrengen tegen het systeem dat zijn moeder als minister in stand houdt?


Complot - Eva Burgers

Complot - Eva Burgers

Het boek Complot is de tweede jeugdthriller uit de serie Politie niet betreden van oud-rechercheur Eva Burgers. Abby is door het dolle heen wanneer ze wordt aangenomen op de politieacademie. Thuis is de sfeer echter minder vrolijk. Haar moeder heeft namelijk een nieuwe, bemoeizuchtige vriend en haar vader zit op Tinder. Om hieraan te ontsnappen gaat Abby samen met haar vriendin Jane een paar dagen naar Londen. Deze vakantie loopt alleen anders dan verwacht... Er zijn criminelen in het spel en wanneer Jane verdwijnt, zet Abby alles op alles om haar vriendin terug te vinden.


Hotel De laatste kans - Sep Seti 1 - Nicki Thornton

Hotel De laatste kans - Sep Seti 1 - Nicki Thornton

Jonge detectives, opgelet! Sep is een hulpje in hotel De laatste kans en heeft een uitzonderlijk talent voor koken. Wanneer mysterieuze tovenaars een geheime vergadering houden, mag Sep het diner voorbereiden. Speciaal voor de voorzitter maakt hij een overheerlijk toetje. Maar na dit dessert valt de voorzitter dood neer. En dat is niet alles! De tovenaars beschuldigen Sep van zijn dood. Inspecteur Tingieter wordt op de zaak gezet. Wat zal er met Sep gebeuren? Is hij schuldig of zal er meer aan de hand zijn?


Meisje vermist - Sophie McKenzie

Meisje vermist - Sophie McKenzie

Een bezoek van Madison aan haar oudere zus Lauren, loopt anders dan ze ooit had kunnen bedenken. Lauren onthult namelijk nieuws over hun biologische vader. Hij was namelijk een anonieme spermadonor. Madison besluit de man op te sporen en is vastberaden hem te vinden. Maar, dit gaat niet zonder slag of stoot. Tijdens haar heftige zoektocht vindt ze een mysterieus netwerk van vermiste meisjes en geheime schuilplaatsen. Zal haar zoektocht zonder gevaar blijven? En is haar vader wel de man die hij lijkt te zijn?


Dark mind - Cis Meijer

Dark mind - Cis Meijer

Een challenge van Claire zorgt ervoor dat Desi in paniek naar huis vlucht. Daarmee loopt het schoolfeest volledig uit de hand, want de volgende dag wordt Claire dood gevonden in een weiland. En ook haar zus Jara is plotseling verdwenen. Desi maakt voor haar tv-reportage een misdaadreportage en neemt daarom het heft in eigen handen en gaat de raadselachtige zaak zelf onderzoeken. Hierbij helpt Thom haar bij de zoektocht naar Jara, maar hij vertelt haar niet waarom hij haar zo graag wil helpen. Lukt het Thom en Desi om elkaar te vertrouwen? En zullen ze de zaak samen op weten te lossen?


Suzy D. 1 – Suzy D. in de puree - Karen Saunders

Suzy D. 1 – Suzy D. in de puree - Karen Saunders

Heb je zin om helemaal in een deuk te liggen? Met de hilarische serie van Karen Saunders over dramaqueen Suzy D. is een lachbui gegarandeerd. Suzy trekt namelijk rampen aan als een magneet. Zo maakte ze zichzelf belachelijk bij de voetbalwedstrijd van haar vriendje Danny, wil haar zus dat ze op haar bruiloft een limegroene jurk aantrekt en zit er een nieuwe jongen in de klas waar ze stiekem een oogje op heeft... Gelukkig helpt haar beste vriendin Mirthe haar door alle ongemakkelijke situaties heen.


100% Coco Paris - Niki Smit

100% Coco Paris - Niki Smit

Alle modeliefhebbers, verzamelen! Coco is gek van mode en droomt van een toekomst als stijlicoon. Maar als ze op haar eerste schooldag wordt gepest, verruilt ze toch haar vintagejurkjes voor spijkerbroeken. Maar ze laat haar liefde voor mode niet helemaal los. Haar opvallende outfits besluit ze anoniem op haar modeblog The Style Tiger te plaatsen. En dat heeft gevolgen helemaal tot in Parijs! Ga met Coco mee en kom erachter of al haar dromen over een toekomst als stijlicoon uit zullen komen in de stad van de liefde.


Drakendal – Bovenwereld 1 - Thomas Scarlett

Drakendal – Bovenwereld 1 - Thomas Scarlett

Fan van Harry Potter? Dan zal het boek Drakendal, onderdeel van een spannende, magische en humoristische serie, ook helemaal in jouw straatje passen! Fee is dol op magie en haar grootvader helpt haar om magie te leren gebruiken. Maar dan overlijdt hij plotseling en Fee erft zijn bibliotheek met 499 magische boeken. Haar vader verkoopt alleen alle boeken aan boekverbrander Diberi en Fee moet alles op alles zetten om de verzameling te redden. Hiervoor reist ze naar de bovenwereld, maar om bij de Diberi te komen, moet ze eerst langs een gevaarlijke draak... Zal het haar lukken de kostbare boeken in veiligheid te brengen?When it's real - Erin Watt

When it's real - Erin Watt

De knappe popster Oakley heeft miljoenen fans. Bovendien smullen de paparazzi van zijn badboy-imago en als Oakley nog serieus genomen wil worden in de muziekindustrie, moet hij hier iets aan gaan doen. Hoe? Daar komt de doodgewone Vaughn bij kijken. Zij moet zich voor doen als zijn nieuwe vriendin. Maar Vaughn vindt Oakley maar een arrogante sukkel. Ja, hij is knap, maar ze weet zeker dat ze nooit voor hem zal vallen. Of zal ze misschien toch van gedachten veranderen..?Fake trip - Margje Woodrow

Fake trip - Margje Woodrow

Opnieuw een bloedstollende jeugdthriller voor de fans van Mel Wallis de Vries en Cis Meijer. Fake trip vertelt het verhaal van Demi en Billy. Samen met de klas gaan ze op een vierdaagse schooltrip naar Barcelona. Terwijl iedereen ernaar uitkijkt om heerlijk te relaxen op het strand en stiekem het nachtleven te verkennen, staan er verplichte excursies op het programma. En dat is nog niet alles... In de Sagrada Familia gebeurt een afschuwelijk ongeluk. Terwijl er gruwelijke details worden verspreid via social media, is de vraag welke geheimen echt waar zijn. Wat is echt en wat is fake news?


Profielfoto pauline dons
Pauline Dons