Header toplijst nieuw september
Header toplijst nieuw september
Toplijsten

Top 10 nieuw verschenen in september

Door: Naomi Kappe
31/08/2021
11 min

De maand september is van start gegaan en dat betekent ook weer een maand vol nieuwe boeken. Wij hebben tien boeken voor je op een rijtje gezet die je zeker op je verlanglijstje moet zetten. Van een roman van Lucinda Riley tot een spannend boek van Carla Kovach. Of ben jij meer van het koken met Ottolenghi? Welk boek lijkt jou leuk om te lezen?

1.

Een langzaam smeulend vuur

Een langzaam smeulend vuur

We kunnen weer genieten van een nieuwe thriller van bestsellerauteur Paula Hawkins. Ze brak door met Het meisje in de trein en heeft afgelopen maand Een langzaam smeulend vuur uitgebracht. Als op een woonboot in Londen het lichaam van een jonge man wordt gevonden, roept dit vragen op over drie verschillende vrouwen. De labiele Laura die een one-night stand heeft gehad met hem, zijn tante Carla die net iemand anders heeft begraven uit de familie en zijn nieuwsgierige buurvrouw Miriam die niet helemaal eerlijk is geweest. Drie vrouwen die elkaar niet kennen, maar allemaal om verschillende redenen wrok koesteren. En waar het wraak betreft, kunnen ook goede mensen in staat zijn tot vreselijke dingen. Hoelang kunnen geheimen blijven smeulen voor ze exploderen?

Bekijk op bol.com

2.

Samen eten

Samen eten

Kijk jij uit naar het moment om weer met vrienden en familie te tafelen? Jamie Oliver ook! Hij maakte zijn nieuwe kookboek Samen eten; een ode aan superlekkere maaltijden om met z’n allen van te genieten. In dit boek staan meer dan 120 recepten die verschillende maaltijden bevatten zoals seizoensdiners of een taco-party. Om niet alleen het eten leuk te houden, maar ook het koken geeft hij in zijn boek tips, tricks en natuurlijk keukenhacks zodat je zonder stress te werk gaat. Trommel jouw vrienden en familieleden op voor een heerlijke avond vol gezelligheid met het heerlijke eten van Jamie Oliver!

Bekijk op bol.com

3.

Juf Braaksel  -   Juf Braaksel en de mysterieuze verdwijning

Juf Braaksel - Juf Braaksel en de mysterieuze verdwijning

Is jouw kind dol op de Juf Braaksel-serie? Carry Slee voegt het vierde deel toe aan haar serie genaamd Juf Braaksel en de mysterieuze verdwijning. Na de zomervakantie gaan Lotte en Thijs naar groep zeven. Helaas is juf Braaksel nog altijd directeur van hun school. Gelukkig is Lucas weer terug in hun klas. Hij heeft ontdekt dat de uitvinder van de magische ring, nog iets heeft uitgevonden om Juf Braaksel voorgoed te laten verdwijnen. Net voordat ze de uitvinding willen gebruiken, wordt hij gestolen. Kunnen ze dan toch nog van die gemene juf Braaksel af komen?

Bekijk op bol.com

4.

Sorry dat ik je wakker bel

Sorry dat ik je wakker bel

Altijd al benieuwd geweest naar het leven van een verloskundige? Eerder schreef Marlies Koers Het leven van een verloskundige. Nu heeft de verloskundige een nieuw boek uitgebracht: Sorry dat ik je wakker bel. Met veel plezier geeft ze een kijkje in haar dynamische leven als verloskundige. Wat te doen als de vader in spe corona blijkt te hebben en het drukker is dan ooit op de praktijk vanwege de corona-babyboom? Je leest het vanaf 7 september in Sorry dat ik je wakker bel. Een uniek, eerlijk en grappig boek over het leven van een verloskundige.

Bekijk op bol.com

5.

De liefdesbrief

De liefdesbrief

Reserveer jij alvast een plekje in jouw boekenkast voor De liefdesbrief van Lucinda Riley? De auteur is bekend van de bestsellerserie De zeven zussen. In De liefdesbrief stuit journaliste Joanna op een brief van een pas overleden acteur James Harrison. Deze brief bevat aanwijzingen die naar een explosief geheim leiden. Terwijl Joanna alle puzzelstukjes probeert te vinden, ontdekt ze dat meerdere mensen die brief willen hebben. Welk geheim nam de acteur mee in zijn graf? Je leest deze roman vol spanning en geheimen vanaf 7 september!

Bekijk op bol.com

6.

Zo'n mooi meisje

Zo'n mooi meisje

Hij is een genadeloze killer. Jij bent precies zijn type. In Zo’n mooi meisje van Carla Kovach valt een jonge vrouw uit een bus die met hoge snelheid over de weg raast. Ze ligt op de grond met haar gekneusde en beurse lichaam. Met haar laatste kracht wendt ze zich tot de persoon die haar te hulp schiet. ‘Help haar’, fluistert ze voordat ze haar ogen sluit. Een paar dagen later wordt er een aantal kilometers verderop weer een meisje gevonden. Ze hebben dezelfde leeftijd, hetzelfde fragiele lichaam en hetzelfde felrode haar. Rechercheur Gina Harte gaat er meteen op af voordat de moordenaar zijn oog op een ander mooi meisje heeft laten vallen. Vanaf 10 september is dit spannende boek te lezen.

Bekijk op bol.com

7.

Het grote kook- en bakboek van de zoete zusjes

Het grote kook- en bakboek van de zoete zusjes

De zoete zusjes Saar en Janna, bekend van YouTube, leren kinderen koken in het leukste kinderkookboek. Leer de lekkerste hapjes, drankjes, ontbijt, lunch, diner en natuurlijk toetjes maken met de handige stap-voor-staprecepten uit het boek. Denk aan de enige echte ZoeteZusjesTaart, Chocomel Deluxe of jammie Stracciatellawafels voor bij het ontbijt. Natuurlijk hebben Saar en Janna alle recepten geproefd, dus ze zijn zeker kidsproof. Zin om met jouw kinderen aan de slag te gaan? Je kunt dit kook- en bakboek vanaf 15 september uitproberen!

Bekijk op bol.com

8.

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 -   De magische halsband

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 1 - De magische halsband

Ook YouTubers Thomas van Grinsven, Rutger Vink en hun hond Paco hebben een boek uitgebracht. In De avonturen van Rutger, Thomas en Paco – De magische halsband krijgen Rutger en Thomas een pakket met cadeautjes binnen voor Paco. Vanaf dat moment gebeuren er hele gekke dingen, zo begint Paco zich raar te gedragen. Van wie komt dat pakket eigenlijk? Wanneer Paco verdwijnt komen Rutger en Thomas in actie om het mysterie op te lossen én natuurlijk Paco te redden. Aan te raden voor fans van de YouTubers óf als je zin hebt in een vrolijk verhaal vol spanning en humor. Vanaf 17 september te lezen!

Bekijk op bol.com

9.

Bridgerton 8 -   Een man van stand

Bridgerton 8 - Een man van stand

Daar is dan het allerlaatste en achtste deel uit de Bridgerton-serie: Een man van stand. Julia Quinn schreef dit deel over het jongste lid van de familie: Gregory. Gregory Bridgerton gelooft in ware liefde. Wanneer hij de vrouw van zijn dromen ontmoet, blijkt de vrouw in kwestie (Hermione) al verliefd op een ander. Gregory gaat niet bij de pakken neer zitten en strikt haar vriendin Lucinda om Hermione op hem verliefd te laten raken. Hoe langer ze daarmee bezig zijn, hoe meer er gevoelens in het spel komen. Alleen, Lucinda is al verloofd… Vanaf 28 september te lezen!

Bekijk op bol.com

10.

Ottolenghi Test Kitchen - Shelf Love (Nederlandstalige editie)

Ottolenghi Test Kitchen - Shelf Love (Nederlandstalige editie)

Zijn de boeken Simpel en Flavour van Yotam Ottolenghi goed in de smaak gevallen? Bekijk dan Ottolenghi Test Kitchen – Shelf Love eens! In dit nieuwe boek dat vanaf 30 september te lezen is, worden we uitgenodigd om een kijkje te nemen in het Ottolenghi Test Keuken-team. Ze nemen ons mee in hun creatieve ruimte waar alles tot stand komt. Shelf love is de ultieme gids voor romige hummus, een eenpansroute naar geconfituurde tandoorikikkererwten en een tomatensalade zoals je die nog nooit gegeten hebt. Het gaat ook over koken met minder stress en gedoe, maar wel met de wow-factor van Ottolenghi. Wij hebben er zin in!

Bekijk op bol.com
Naomi foto lees magazine
Naomi Kappe