Header toplijst valentijnsdag
Header toplijst valentijnsdag
Toplijsten

Top 10 boeken voor Valentijnsdag

Aanstaande zondag is het zo ver... De dag van de liefde, beter bekend als Valentijnsdag, staat weer voor de deur! Een dag waarop jij zelf verrast wordt of je jouw partner, verkering of crush extra in het zonnetje mag zetten. Ook wanneer je single bent is het dé perfecte gelegenheid om jezelf dat ene boek cadeau te doen of een van je vrienden te verblijden met nieuw leesvoer. In deze lijst vind jij daarom hét boek dat past bij jouw Valentijnsdag.

Liefs uit Londen - Iris Visser

Liefs uit Londen - Iris Visser

Speciaal voor Valentijnsdag kunnen digitale lezers dit jaar hun hart ophalen met het boek Liefs uit Londen op Kobo Plus! Een verhaal over Hannah, die niet meer gelooft in de liefde wanneer ze haar vriend tijdens oud en nieuw met een ander meisje betrapt. Bovendien moet ze tot overmaat van ramp ook nog eens twee weken lang assisteren tijdens een zakenreis naar Londen, maar eenmaal in de stad blijkt dat de romantiek Hannah nog niet helemaal in de steek heeft gelaten, hoe hard ze het ook probeert te negeren...


Lekker & simpel zoet - Sofie Chanou & Jorrit van Daalen Buissant Des Amorie

Lekker & simpel zoet - Sofie Chanou & Jorrit van Daalen Buissant Des Amorie

Heb jij zin om jouw geliefde tijdens Valentijnsdag extra te verwennen met heerlijke baksels of is dit weekend hét perfecte moment om jezelf te laten genieten van alle zoete recepten die dit kookboek je te bieden heeft? In Zoet, het nieuwe boek van Lekker en Simpel, vind je maar liefst 125 zoete recepten. Van taarten, cakes en cheesecakes tot toetjes en koekjes... Tijdens deze Valentijnsdag zit jij, wanneer jij of jouw dierbare van deze lekkernijen houdt, helemaal op zijn of haar plek!


Solveigs belofte - Corina Bomann

Solveigs belofte - Corina Bomann

Heb jij zin om tijdens de dag van de liefde eens lekker te verdwalen in een goed boek vol romantiek? Dan heb je met het boek Solveigs belofte jouw match gevonden! Als jonge bruid leek Solveig namelijk een stralende toekomst tegemoet te gaan, maar een tragisch ongeluk maakt een einde aan haar geluk. Ze trekt zich terug bij haar moeder en grootmoeder op de Leeuwenhof, maar wanneer daar een gast uit Amerika en een aantrekkelijke zakenman uit Stockholm arriveren, maakt Solveig kans op een nieuwe start in de liefde.


De drie grote liefdes in je leven - Kate Rose

De drie grote liefdes in je leven - Kate Rose

Ben je benieuwd wie de drie grote liefdes in je leven zijn? In dit boek leer je de drie soorten liefde die je in je leven kunt hebben te onderscheiden en de lessen die zij met zich meebrengen om uiteindelijk de ware te kunnen ontmoeten. Door in dit boek te duiken leer je van alles over verliefd worden, houden van en de moed om opnieuw op zoek te gaan naar de liefde. Willen je relaties maar niet slagen, maar heb je de hoop nog niet opgegeven om jouw droompartner te vinden? Dan is dit een boek voor jou!


Waarom ik van je hou - Alexandra Reinwarth

Waarom ik van je hou - Alexandra Reinwarth

Wil je iemand tijdens Valentijnsdag een persoonlijk cadeau geven? Dit invulboekje is ideaal voor Valentijnsdag! In dit lieve en vrolijke boekje staan namelijk diepgaande, grappige en emotionele vragen en opdrachten. Wanneer je deze invult zul je jouw liefde voor de ander in woorden weten te vatten en zeg nou zelf: van zo'n boekje zou toch iedereen smelten? Een bijzondere liefdesverklaring dus en als het aan ons ligt hét cadeau voor jouw Valentijn.


Emma - Jane Austen

Emma - Jane Austen

Wie heeft er nog nooit een boek van Jane Austen gelezen? Het boek Emma wordt gezien als een van haar beste werken en wij snappen waarom. Dat Emma Woodhouse zelf geen relatie heeft zorgt er niet voor dat ze zich niet bemoeit met die van anderen. Emma heeft totaal geen behoefte aan de liefde, maar vindt dat van anderen enorm interessant. Totdat ze haar goede vriendin Harriet probeert te koppelen, maar dan zelf verliefd wordt...


Overleven als single - Julie Vranckx

Overleven als single - Julie Vranckx

Ben je single? Dan hoor je de vraag: waarom ben je dan single, vast vaak genoeg. Wanneer je een eerlijk antwoord geeft, krijg je een preek over hoe je dan wel een geliefde kunt vinden. Singles zijn overal, in alle soorten, maten en kleuren. De één wil zo snel mogelijk weer aan de man of vrouw en de ander geniet juist van het single zijn. Maar, wat alle singles gemeen hebben zijn alle ups en downs. Julie Vranckx heeft het zelf ook allemaal meegemaakt en geeft in dit boek tips over hoe je het single zijn kunt overleven. Van solo wonen tot solo reizen, slimme antwoorden op al die vervelende vragen en ze stelt zelfs de tien geboden van het daten samen. Een heuze survivalkit, dus!


Single on purpose - John Kim

Single on purpose - John Kim

Na het succes van I used to be a miserable f*ck, the angry therapist, is John Kim terug. Dit keer met een boek waarin hij zegt dat je eerste een goede relatie met jezelf op moet bouwen, voordat je dat met een ander doet. Er is meer in het leven dan van iemand houden, maar toch vinden veel mensen het verschrikkelijk. Waarom moet single zijn eenzaam zijn? Na zijn scheiding kwam Kim erachter dat hij nooit een goede relatie met zichzelf heeft gehad en laat hij zien hoe hij dat veranderde en hoe jij dat ook kunt doen.


F*CK it list voor koppels - Jacob & Haver

F*CK it list voor koppels - Jacob & Haver

Dit boek is hét boek voor koppels die samen dingen willen ondernemen, maar geen tijd hebben om dit allemaal nog te doen. Want, moeten we al niet te veel dingen doen waar we eigenlijk helemaal geen tijd voor hebben? In dit boek maak je een lijst van alle dingen die jullie niet meer gaan doen of juist anders willen doen. Het boek is niet alleen maar een lijst, maar staat ook vol tips, 'romantische' quotes, testjes en geweldige voorbeelden!


Knus - Catana Chetwynd

Knus - Catana Chetwynd

Knus is een echt zondagsboek. Lekker s'ochtends in bed, ontbijtje erbij en fijn tegen elkaar aankruipen! Dit is een boek vol gezellige strips die herkenbare momenten het liefdesleven schetsen. De tekeningen zijn lekker simpel en vooral ook heel erg grappig. Na Ultieme liefdesmomentjes is dit het tweede deel van de stripserie van Chetwynd en bevat het maar liefst vijftig gloednieuwe strips!


Profielfoto pauline dons
Pauline Dons