3245678
Toplijsten

Top 3 favoriete vakantieboeken door boekverkopers van bol.com: Anna

Img 0901

Lezen is voor mij een manier om te relaxen. Even niet bezig te zijn met het nu maar mij in een andere wereld te wanen. Vaak is die andere wereld ook gelijk in het verleden want klassiekers van de Bronte sisters of Jane Austen blijven favoriet bij mij. Lezen is voor mij ook iets dat in vlagen komt, soms lees ik meerdere boeken per maand, soms maanden niet. Maar ik zal er altijd bij blijven terug komen, want wat is nou beter dan een mooi, goed geschreven boek!?


Top 3 favoriete zomerboeken door Anna

1.

Stand- up Theology

Stand-up theology – Tim Vreugdenhil

Dit boek heb ik al een tijdje op mijn radar. Ik ben erg benieuwd naar de verschillende dimensies die Vreugdenhil geeft aan grote issues van deze tijd.

Bekijk op bol.com

2.

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

Guernsey literary and patato peel pie society – Mary Ann Shaffer

Ik wist al een tijdje van de film. Toen ik zag dat het oorspronkelijk een boek was wist ik gelijk dat ik hem wou lezen. Ik houd er van om eerst het boek te lezen en dan de film te kijken, dat maakt de film des te leuker (of slechter).

Bekijk op bol.com

3.

Dit is een goede gids

Dit is een goede gids

Dit boek heb ik al sinds het uit is op mijn koffie tafel liggen. Toen ik het net had las ik er vaak in maar nu ligt het boek er een beetje stof te verzamelen en kijk ik er zo nu en dan in om mij opnieuw te laten inspireren. Want dat is het, een inspirerend boek. En deze zomer wil ik het boek eindelijk helemaal uitlezen.

Bekijk op bol.com

Wil je altijd op de hoogte zijn van de boeken binnen jouw favoriete genre? Stel je voorkeur in en ontvang updates.