Lars Kepler Toplijst Header
Toplijsten

Top 7 boeken van Lars Kepler

Lars Kepler is het pseudoniem van het Zweedse schrijversechtpaar Alexander en Alexandra Ahndoril. Met hun bloedstollende thrillers rond Joona Linna veroverden ze de wereld. Joona Linna is detective-inspecteur bij de afdeling Nationale Operaties van de politie. Inmiddels zijn er van hun boeken in Nederland meer dan 750.000 exemplaren verkocht.

Joona Linna 7 - Lazarus

Binnenkort beschikbaar
Lars Kepler

Joona Linna 7 - Lazarus

Het nieuwste boek in de Joona Linna serie ‘Lazarus' zal 13 november 2018 verschijnen. Wil jij weten wat er verder gebeurt met Joona Linna? Reserveer dan nu een exemplaar.


Top 7 boeken van Lars Kepler

Joona Linna serie

1.

Joona Linna 1 -   Hypnose

Joona Linna 1 - Hypnose

Deel 1 van de Joona Linna serie van Lars Kepler. De deuren naar de hel lijken geopend en Erik wordt getroffen door een serie gewelddadige en onverklaarbare gebeurtenissen.

Bekijk op bol.com

2.

Joona Linna 2 -   Contract

Joona Linna 2 - Contract

In het volgende deel van de Joona Linna serie, sommige beloften kunnen niet worden verbroken, zelfs niet door de dood...

Bekijk op bol.com

3.

Joona Linna 3 -   Getuige

Joona Linna 3 - Getuige

Wat gebeurt er verder? Er zijn geen getuigen, maar kort na de gewelddadige moord begint een vrouw in Stockholm de tiplijn van de politie te bellen met informatie. Eerst vraagt ze geld voor haar inlichtingen, maar later verzoekt ze hen alleen maar te luisteren, steeds wanhopiger.

Bekijk op bol.com

4.

Joona Linna 4 -   Slaap

Joona Linna 4 - Slaap

Nummer 4 van de Joona Linna serie. Joona Linna gaat in Slaap opnieuw de confrontatie aan met zijn oudste vijand, Jurek Walter. De man voor wie Linna alles wat hij liefhad moest achterlaten.

Bekijk op bol.com

5.

Joona Linna 5 -   Stalker

Joona Linna 5 - Stalker

Deel 5. De man kan zich echter niets herinneren van de moord. Om zijn onschuld te bewijzen, roept zijn familie de hulp in van hypnotiseur Erik Maria Bark. Maar de informatie die Erik verkrijgt biedt geen enkele duidelijkheid. Dan wordt er een nieuwe moord gepleegd, en de verdachte heeft dit keer een alibi. Er lijkt slechts één persoon te zijn die de zaak kan oplossen: Joona Linna. Maar die is meer dan een jaar geleden verdwenen…

Bekijk op bol.com

6.

Joona Linna 6 -   Jager

Joona Linna 6 - Jager

Het 6de deel van de Joona Linna serie. Begin maar vast met rennen. Joona Linna is terug!

Bekijk op bol.com

7.

Joona Linna  -   Lazarus

Joona Linna - Lazarus

Hij komt terug, altijd...

Bekijk op bol.com

Interview met Lars Kepler

Interview met Lars Kepler

Lees hier het interview met Alexander Ahndoril en Alexandra Coelho Ahndoril (Lars Kepler) over het succes achter de Joona Linna serie en hun samenwerking.