Verder Lezen Bij Bestsellers 3 Header
Toplijsten

Verder lezen bij bestsellers: filosofie van alledag

De best verkochte boeken in Nederland en meer

Wat vindt Nederland de beste boeken op dit moment?

Geen Idee
Meest opvallende boek deze week in de CPNB Bestseller 60 is het boek Geen Idee van Jan Warndorff, binnenkomer op plaats 33. Hij stelt de vraag: 'wat is precies het leven zelf'? en kwam tot een nieuwe filosofie van het boerenverstand. Ben je hierdoor geïnspireerd geraakt? Hieronder vind je onze tips als je je verder wilt verdiepen in dit onderwerp.

Boeken Top 3
In de top 3 boeken deze week dezelfde titels als vorige week, waarbij Goede dochter van plaats heeft gewisseld met Nazomer.
Op de derde plaats deze week My Way van Monica Geuze, met wie we enige tijd geleden een interview hadden.
Op de tweede plaats Nazomer, het nieuwste boek van de Nederlandse schrijfster Esther Verhoef. Hoe zij tot dit boek kwam en waar zij inspiratie vandaan haalde, lees je in dit interview (door collega schrijfster Ilse Ruijters) op Lees Magazine.
Op nummer 1 Goede dochter. “Als er één boek is dat je moet lezen deze zomer, dan is het Goede dochter wel” aldus recensente Sylvie in Lees Magazine. Lees hier de recensie.

(bron: CPNB Bestseller 60, week 32)

Tips van de redactie bij Geen Idee

1.

De kunst van het geluk

De kunst van het geluk

Het boek dat je leven voor altijd verandert We streven allemaal naar geluk. Maar geluk laat zich niet makkelijk definiëren en is niet vanzelfsprekend. De Dalai Lama laat ons in deze wereldwijde bestseller de zin van het leven ontdekken. Aan de hand van concrete voorbeelden leert de spirituele leider je hoe je dit kan bereiken. Word een gelukkiger mens door kleine aanpassingen in je manier van omgaan met anderen. En leer om te gaan met tegenslagen en zo innerlijke rust te vinden. De kunst van het geluk is een inspirerend boek vol wijsheden en praktische tips die ook voor jou relevanter zijn dan ooit. Zonder haat, hebzucht en jaloezie ligt een gelukkig leven voor iedereen binnen handbereik!

Bekijk op bol.com

2.

Wat is filosofie?

Wat is filosofie?

José Ortega y Gasset (1883-1955) is de belangrijkste en een van de beroemdste moderne Spaanse filosofen. Wat is filosofie? is ontstaan tijdens een reeks voordrachten die hij in 1929, na de sluiting van de universiteit tijdens de dictatuur van generaal Primo de Rivera en zijn daarmee samenhangende ontslag als hoogleraar, gehouden heeft in een Madrileens theater.

Bekijk op bol.com

3.

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

Koreaanse megabestseller over spirituele wijsheid en het belang om rust te vinden in een drukke wereld van een van de invloedrijkste boeddhistische leermeesters van dit moment

Bekijk op bol.com