Header verse inkt
Header verse inkt
Toplijsten

Verse inkt nr 132

De herfst staat weer voor de deur. Ben jij nog op zoek naar een paar goede boeken om die knusse herfstdagen mee door te brengen? Dan hebben we goed nieuws! We hebben weer veel nieuwe boeken binnengekregen, die wij met alle liefde met jullie delen. Zie jij een leuk boek staan in Verse Inkt nummer 132? Laat ons weten waarom jou dat boek zo leuk lijkt en wie weet ligt hij binnenkort op je deurmat.

1.

Fluisternetwerk

Fluisternetwerk

Sloane, Grace, Rosalita en Ardie zijn werkzaam bij Truviv, Inc. Wanneer de directeur plotseling overlijdt, is de kans groot dat hun baas, Ames, die functie over zal gaan nemen. Al jaren gaan geruchten de ronde over hoe Ames vrouwen behandelt. Maar tijden zijn veranderd; de vrouwen laten nu van zich horen als hij zich ongepast gedraagt.

Bekijk op bol.com

2.

Dit is Gomorrah

Dit is Gomorrah

De criminaliteit van tegenwoordig speelt zich voor een groot deel af op het dark web. Van drugs tot wapens; alles is hier te koop. De hacker Munira vraagt een andere hacker, Azi Bello, om hulp. Haar neef is gerekruteerd door terroristen en heeft Azi's hulp en connecties nodig om hem te redden.

Bekijk op bol.com

3.

Allerliefste

Allerliefste

In deze gedichtenbundel heeft Breytenbach 25 liefdesgedichten geschreven, die volgens hem iedereen gelezen moet hebben.

Bekijk op bol.com

4.

Haar laatste woorden

Haar laatste woorden

Vlak voordat Betty sterft, vraagt ze aan haar kleindochter Nicola om goed voor haar baby's te zorgen als ze er niet meer is. Nicola gaat er vanuit dat haar oma het had over de beeldjes in haar tuin, tot ze op een dag een bot vindt in de achtertuin. Tijdens het onderzoek van de politie blijkt dat ook de tuin van de buren een afschuwelijk geheim bewaart.

Bekijk op bol.com

5.

Werken met millennials

Werken met millennials

De millennials rukken op binnen de arbeidsmarkt. Deze generatie kent andere uitdagingen en kwetsbaarheden dan de generatie ervoor. Zijn deze millennials nu echt zo anders? En hoe geef je leiding aan deze groep? Psycholoog Thijs Launspach legt het uit.

Bekijk op bol.com

6.

Aan het roer van NV Mezelf

Aan het roer van NV Mezelf

Dit boek van Ralf Caers en Marijke De Couck draait om rust en ruimte in je hoofd en in je werk. Zij helpen je controle te krijgen over je professionele leven en jezelf beter te wapenen tegen een burn-out.

Bekijk op bol.com

7.

Op weg

Op weg

In dit kinderboek van Leo Timmers kan je allerlei voertuigen laten rijden, vliegen of duiken met behulp van schuifjes of draaischijven.

Bekijk op bol.com

8.

Vegan party

Vegan party

Eet je veganistisch en heb je geen idee wat je op tafel gaat zetten tijdens de feestdagen? Gaz Oakley geeft je allerlei alternatieven voor traditionele feestgerechten om ook een feestje op tafel te kunnen creëeren.

Bekijk op bol.com

9.

Op de vlucht

Op de vlucht

Bij zonsopgang maken dertien personen een ballonvaart in de heuvels tussen Engeland en Schotland. Wat een prachtige ervaring lijkt te zijn, verandert al snel in een nachtmerrie als ze beneden iemand vermoord zien worden. In datzelfde uur zal iedereen behalve één vrouw omkomen. Doodsbang vlucht ze voor haar leven.

Bekijk op bol.com

10.

Juf Braaksel  -   Juf Braaksel en het meesterbrein

Juf Braaksel - Juf Braaksel en het meesterbrein

De sluwe juf Braaksel is uitgeroepen tot liefste juf van de provincie. Maar daar is groep 6 helemaal niet blij mee, want zij vinden haar helemaal niet zo lief! Lotte en Thijs bedenken een plan om de juf weg te jagen, maar dat gaat niet zo makkelijk. Misschien kan de nieuwe jongen in de klas hen helpen?

Bekijk op bol.com

11.

De vreemdeling in de tuin

De vreemdeling in de tuin

Annelies leest in de groepsapp van de buurt dat er een vreemde jongen langs het kanaal loopt. Als later blijkt dat hij in een tuin is gaan liggen, gaat Annelies naar hem toe. Hij heeft geen persoonlijke eigendommen bij zich en spreekt geen Nederlands. Ze zoekt uit wie hij is en waar hij vandaan komt en besluit hem te helpen, in de hoop hem een goede toekomst te kunnen bieden.

Bekijk op bol.com

12.

De liefdes van Casanova

De liefdes van Casanova

In het Venetië van de achttiende eeuw draait alles om geweld en armoede. Als Giacomo Casanova terugkeert naar de stad, krijgt hij een aanbod die hij niet kan weigeren. De beeldschone gravin Margarethe Von Steinberg zal zich volledig aan hem overgeven, als hij erin slaagt de jonge Francesca te verleiden. Toch loopt de weddenschap niet volgens plan, als hij merkt dat hij gevoelens voor haar begint te krijgen...

Bekijk op bol.com

13.

Ik miauw van jou

Ik miauw van jou

Een boek voor echte kattenliefhebbers. Veronique Puts ziet in elke kat iets wonderbaarlijks en adembenemends. Het dagelijks leven van de katten Pernod en Cootje vormt de basis van de vele tekeningen en foto's in dit boek.

Bekijk op bol.com

14.

Het land van Raas

Het land van Raas

Toen Roos en Arthur nog klein waren, speelden ze in hun eigen denkbeeldige wereld: het land van Raas. Dit was een magische wereld vol zeemeerminnen en ninja's, maar ook een enge vogelverschrikker. Inmiddels is de tweeling elf jaar oud en deze fantasiewereld een herinnering. Tot hun opa ineens verdwijnt als hij het opklapbed optrekt. Maakt hij een grapje? Of is Raas echt?

Bekijk op bol.com

15.

Het Leningrad-dieet

Het Leningrad-dieet

Oksana en Lena wonen naast elkaar in Sint-Petersburg. Ze zijn beste vriendinnen en delen alles met elkaar. Lena wordt gescout als model, wat betekent dat beide meiden hun leven anders vorm moeten geven. Lena ontdekt dat het modellenleven niet alles is waar ze van had gedroomd en Oksana laat zich in bi jeen schimmige website. Als ze elkaar weer zien, beseffen ze zich dat ze beiden belangrijke keuzes moeten maken.

Bekijk op bol.com