Header verse inkt
Header verse inkt

Verse inkt nr 140

Het is vandaag Singles' Day! Dé dag waarop alle vrijgezellen zichzelf eens lekker kunnen verwennen. Wij willen dat feestje natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Om dat te vieren hebben wij Verse Inkt nummer 140 samengesteld. Tien heerlijke boeken die je lekker zelf kan houden of juist cadeau kan doen aan die ene leuke vrijgezel in je omgeving! Zie jij er een leuk boek tussen staan? Laat ons onder het bericht op Facebook weten wat jouw ideale treat yourself cadeau is en wie weet ben jij de gelukkige winnaar. Ben je niet single? Dan mag je natuurlijk ook gewoon meedoen!

1.

De hemel boven Lima

De hemel boven Lima

Carlos en José zijn twee bevriende studenten. Ze spelen dat ze dichters op de zolderkamer zijn, maar hun ambitie is helaas veel groter dan hun talent. Ze bedenken een sluw plan om de aandacht van een beroemde Spaanse dichter te trekken. Ze doen net alsof ze een mysterieuze en aantrekkelijke vrouw zijn, wie de dichter vaak brieven stuurt. In de hoop dat hij speciaal voor haar een gedicht zal schrijven, maar hij stuurt nooit een gedicht terug. Als er in Lima stakingen uitbreken stopt het contact. Tot er nog een laatste brief volgt.

Bekijk op bol.com

2.

Sluwe vissen dragen leuke hoedjes

Sluwe vissen dragen leuke hoedjes

Verrassing! Sluwe vissen dragen geen hoedjes is geen boek, maar een set postkaarten. Hierin vind je vijftig postkaarten om te delen, vijftig postkaarten om te bewaren en tien grotere prints waar je mee kan doen wat je maar wil.

Bekijk op bol.com

3.

Grappig jammer

Grappig jammer

Na zijn eerste bundel, Gedichten van de broer van Roos, heeft Tim Hofman zijn schrijverspen weer opgepakt. Zijn nieuwe gedichtenbundel Grappig jammer staat vol met werk over seks, religie, relaties, de maatschappij, maar ook leven en dood.

Bekijk op bol.com

4.

DINO

DINO

Met dit boek deelt Jandino Asporaat openhartig zijn verhaal. Voor het eerst vertelt hij over zijn heftige leven en nu succesvolle baan. Hij heeft een moeizame weg met zijn familie bewandeld, van zijn tijd op Curaçao tot zijn start in Nederland.

Bekijk op bol.com

5.

De gebroken aarde 3 -   De Stenen Hemel

De gebroken aarde 3 - De Stenen Hemel

Dit is het slotstuk van de trilogie De Gebroken Aarde. In dit deel zal de maan binnenkort terugkeren. Gaat dit het einde der tijden zijn? Dat hangt af van twee vrouwen.

Bekijk op bol.com

6.

Getting Things Done Het werkboek

Getting Things Done Het werkboek

Wil jij vandaag nog stressvrij productief worden? Ga dan aan de slag met het werkboek van Getting Things Done. Zet de theorie uit het boek Getting Things Done om in de praktijk en leer de ultieme methode om productiever te zijn te gebruiken.

Bekijk op bol.com

7.

Het meisje dat aan de oever verscheen

Het meisje dat aan de oever verscheen

Zes dagen na de geboorte van elk kind tekent de Godin Satwai zijn levenslot op het voorhoofd. Kama's lot is anders dan het lot van de mensen om hem heen. Het lukt hem niet te zijn zoals iedereen van hem verwacht. Hij besluit op reis te gaan naar de mysterieuze 'Tempel van het Oosten', om zichzelf daar te vinden. Maar dan ontmoet hij het meisje aan de oever van de rivier, wie beweert dat zij Kama's zielverwant is.

Bekijk op bol.com

8.

Hallo hallo, wie stinkt daar zo?

Hallo hallo, wie stinkt daar zo?

Dit is hét boek over dierenscheten. Laten honden scheten? En spinnen of een geit? Dit boek geeft antwoord op alle vragen over scheten.

Bekijk op bol.com

9.

IJshart  -   IJshart

IJshart - IJshart

Dit is het eerste deel van een nieuwe serie. Voor de liefhebbers van Frozen, met een stukje meer humor en avontuur. Ash woont op een plek aan het einde van de wereld, waar hij wacht op de terugkeer van zijn ouders. Hij is van de rest van de wereld afgesloten door de watermonsters in de zee om hem heen. Plotseling ontdekt Ash dat hij magische krachten heeft, die hij gebruikt om zijn familie terug te vinden. Zal het hem lukken?

Bekijk op bol.com

10.

Ramen Otaku

Ramen Otaku

Sarah Gavigan is chef-kok van de populaire eetwinkel Otaku. Al haar kennis en ervaring met ramen deelt ze in dit kookboek. De gerechten zelf komen voort uit tradities, maar de bereidingswijze is helemaal van deze tijd. Dit kookboek is voor iedereen die meer over deze manier van koken wil leren.

Bekijk op bol.com