Header verse inkt
Header verse inkt
Toplijsten

Verse inkt nr 141

Sinterklaas is in ons land! Oftewel: heel veel kinderen in Nederland vieren feest. In de avond zetten zij hun schoen en de volgende ochtend worden ze verrast met een mooi cadeau. Maar waarom zouden alleen de kids hun schoen zetten? Verras je partner, je ouders of jezelf met één van deze prachtige boeken! Laat ons onder het bericht op Facebook weten welk boek jou leuk lijkt en wie weet ben jij de gelukkige winnaar.

1.

De Markies

De Markies

Markies De Rays droomde van een nieuw Frankrijk, waarin de adel weer de macht heeft. Op slinkse wijze wist hij geld bij elkaar te krijgen, waarmee hij zonder enige autoriteit een kolonie stichtte op een eiland bij Papoea-Nieuw-Guinea. Hij spiegelde zijn landgenoten een utopie voor: een leven van overvloed en weldadigheid waar goud, voedsel en geluk voor het oprapen zouden liggen.

Bekijk op bol.com

2.

De spion en de verrader

De spion en de verrader

Oleg Gordievsky kreeg in 1961 zijn eerste opdracht voor de KBG. Binnen een paar jaar werd hij de topma nvan de Sovjet-Unie in Londen, waar hij stiekem werkte voor MI6. Hij heeft als geen ander de KGB beschadigd en heeft enorme invloed gehad op de loop van de Koude Oorlog.

Bekijk op bol.com

3.

Trance

Trance

Drie wetenschappers worden dood gevonden. Victor Lazar is de enige verdachte in de zaak en belandt al snel in de gevangenis. Hij krijgt een psycholoog toegewezen die op onverklaarbare wijze ineens zelfmoord pleegt. Alex Madison is forensisch psycholoog en ondervraagt Victor. Hij vermoedt dat Victor zijn slachtoffers in een soort hypnotische trance brengt. Hoe dieper Alex graaft, hoe dichter hij komt bij de angstaanjagende realiteit.

Bekijk op bol.com

4.

De tweede helft

De tweede helft

Je hebt die leeftijd bereikt waarop de kinderen het huis uit zijn, je gelukkig bent in de liefde en je oud en wijs genoeg bent om precies te weten wat je wel of niet wil. Oud-voetbalinternational, voetbaltrainer en voetbalanalyticus John de Wolf bespreekt in zijn boek De tweede helft het verschil tussen ouder worden en oud zijn.

Bekijk op bol.com

5.

Striker Force 7 1 -   Striker Force 7

Striker Force 7 1 - Striker Force 7

Naast één van 's werelds bekendste voetballers, is Christiano Ronaldo nu ook superheld. In dit stripboek is Striker Force 7 een topgeheim agentschap dat onze planeet beschermt tegen monsters, criminelen, aliens en ga zo maar door.

Bekijk op bol.com

6.

Donnie's kookboek

Donnie's kookboek

Het kookboek van bekende rapper, kok en woordkunstenaar Donnie. Hij begon zijn carrière als kok en stond in diverse Amsterdamse keukens achter de pannen, maar rapt ook al sinds jonge leeftijd. Zijn liefde voor koken en lekker eten is altijd gebleven, en Donnie steekt dat niet onder stoelen of banken. Koken geeft hem ontspanning en in dit bijzondere kookboek laat hij zijn verrassende kijk op gerechten zien. Hij laat zien hoe je met een gerecht indruk maakt op je meisje, of op je ouders als ze op bezoek komen. Maak zelf snelle makkelijke happen, snacks, antikatervoer en party-prep-meals.

Bekijk op bol.com

7.

Mohawk

Mohawk

Mohawk is het debuut van Pulitzerprijswinnaar Richard Russo. Mohawk is een hele kleine plaats, dat ligt aan de verkeerde kant van het spoor. Dallas Younger verspeelt al zijn geld met gokspellen en in het café. Zijn ex-vrouw Anne is in strijd met haar moeder om de ziekte van haar vader. En hun zoon Randall verwaarloost zijn schoolwerk omdat slim zijn in Mohawk toch geen zin heeft.

Bekijk op bol.com

8.

Caraval 3 -   Finale

Caraval 3 - Finale

Dit is het laatste deel van de bestsellerserie van Stephanie Garbers. In dit deel hopen Scarlett en Tella op een goede afloop na de tragische gebeurtenissen die Tella op het wraakpad stuurde. Tella staat voor een belangrijke keuze. Vertrouwt ze Legende of een oude vijand?

Bekijk op bol.com

9.

De dolende god

De dolende god

Sinds een akkefietje met de godin Artemis is Eustis verbannen en leeft hij tussen de mensen. Op een dag wordt hij door de koningin van het geestenrijk op pad gestuurd met een opdracht. Als hij die volbrengt, mag hij terugkeren naar de geestenwereld.

Bekijk op bol.com

10.

Energy & Vegan

Energy & Vegan

Een boek over de positieve effecten van eten op ons lichaam en onze geest. Energy & Vegan is gebaseerd op de Chinese geneeskunde en vertelt je over de energie die voedsel bevat en hoe jou dat kan beïnvloeden.

Bekijk op bol.com