Winactierobertharris
Winactie

WIN! 3x boekenpakket Robert Harris

Het nieuwe boek van Robert Harris is uit: München 1938, en daarom mogen wij 3 boekenpakketten weggeven met boeken van Robert Harris!

Winnen

De 3 pakketten bevatten eerdere boeken van Robert Harris: De officier, Imperium en Conclaaf. Wil jij deze boeken graag lezen? Stuur dan een mail naar schrijf@bol.com en laat ons weten waarom jij dit pakket moet winnen. Meedoen met deze actie kan tot vrijdag 3 november.

München 1938

September 1938. Hugh Legat maakt carrière bij de Britse diplomatieke dienst; hij werkt op 10 Downing Street als privésecretaris voor premier Neville Chamberlain. In een laatste poging om de wereldvrede te redden, vliegen de Britten naar München om daar tijdens een cruciale conferentie te onderhandelen met Hitler, Mussolini en de Franse premier Daladier.
Tien jaar daarvoor was Hugh tijdens zijn studie in Oxford goed bevriend met een jonge Duitser. Hugh weet niet dat Paul von Hartmann tegenwoordig voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Berlijn werkt en dat hij in het diepste geheim lid is van het verzet tegen Hitler. Hugh en Paul hebben al jaren geen contact gehad, maar in de volgende vier dagen zullen hun levens elkaar kruisen, met dramatische gevolgen voor de toekomst van Europa.

Munchenheader2