Amsterdam Header
Winactie

WIN! Een literaire rondleiding door Amsterdam

Heb je zin in een literaire activiteit in Amsterdam? Doe mee met deze winactie! Je kunt voor maximaal 16 personen een literaire rondleiding naar keuze winnen, verzorgd door Bookloverstours.nl. Tijdens de rondleiding ontdek je allerlei plekken in Amsterdam waar schrijvers, dichters en hun personages hun sporen hebben achtergelaten. Leuk om te doen met je leesclub, je liefste collega’s, je sportmaatjes of gewoon met de boekenwurmen onder je vrienden.

Wat moet je doen?

Los de rebus op. De juiste oplossing is een toepasselijk citaat uit een roman van Margriet de Moor. Stuur het antwoord naar schrijf@bol.com, met als onderwerpregel: Bookloverstours.nl. Meedoen kan tot en met zondag 10 december 2017.

Bekijk hier ook de toplijst met boeken die zich in Amsterdam afspelen.

Rebus

Over de rondleiding

De rondleiding duurt ongeveer 2,5 uur, vindt plaats in het centrum van Amsterdam en is voor maximaal 16 personen. De datum is in overleg. Winnaars krijgen per e-mail bericht. Bij deelname geef je Bookloverstours.nl toestemming om je te mailen. Maar geen nood: we geven je e-mailadres niet door aan derden en je kunt de toestemming altijd weer intrekken.

Ikredactie
Kelly