Background Winactie Ilfu
Winactie

WIN! 2 tickets naar YALFU: Young Adult @ ILFU

Literatuur is overal. In boeken, Netflixseries, muziek, theater en ook in film. Dat een boek een perfect uitgangspunt vormt voor een film, bewijst Becky Albertalli (1982). Zij debuteerde in 2015 met Simon vs de verwachtingen van de wereld (Blossom Books), dat dit jaar succesvol werd verfilmd als Love, Simon. Op 23 september treedt Becky Albertalli op tijdens het ILFU in een programma met verschillende Young Adultschrijvers, creatieve (boeken)kraampjes en natuurlijk ontvang je een goedgevulde goodiebag met wel 2 boeken!

Tijdens de Young Adult dag vind je naast de auteurs, Becky Albertalli, Buddy Tegenbosch, Tiny Fischer, Sophie Pluim, Erna Sassen en Margje Waadrow allerlei kraampjes in de foyer van de zaal. Aanwezig zijn Till & Dil, Dutch Venture Publishing, Juni Jars, Proud BookJunk, Romemadecandles, Godijn Publishing, Hebban, Boox en Letters & Lights.

Wat doe jij op 23 september? Laat ons met een berichtje weten waarom jij moet winnen en misschien sta jij 23 september op de Young Adult dag van het ILFU!


Helaas! Deze actie is verlopen. De winnaars hebben persoonlijk bericht van ons gehad.