Mode Is Niet Moeilijk Winactie Header2
Winactie

WIN! Mode is niet moeilijk

Waarschijnlijk kent iedereen het probleem: je staat voor je kledingkast en hebt niets om aan te trekken, hoe vol de kast ook hangt. Het is uit de mode, of het staat je niet meer. Van sommige stukken weet je uberhaupt niet waarom je het hebt gekocht. Daarom is Janice er! Met zijn boek Mode is niet moeilijk geeft hij jou de tips en tricks om je eigen kledingstijl te vinden waarbij jij je goed voelt en ook mooi over straat gaat. En omdat Lees Magazine je daarbij wilt helpen, kan je Mode is niet moeilijk winnen.

Modeontwerper Janice, bekend van zijn commentaar bij SBS Shownieuws en Linda.TV, komt met het antwoord op de vraag waar iedere vrouw mee worstelt: wat moet ik aan? Mode lijkt vaak heel ingewikkeld en je denkt al snel dat je er nou eenmaal niet zo veel verstand van hebt, maar volgens Janice is niks minder waar. In dit boek laat hij zien hoe je kunt ontdekken welke stijl bij jouw figuur past en hoe je er vervolgens voor kunt zorgen dat je je ook aan die stijl houdt. Zodat je je niet alsnog laat verleiden tot het kopen van die hippe flarepants met wijde pijpen, terwijl ze je al sinds de jaren zeventig niet staan.

Als echte mode-vakman weet Janice als geen ander hoe mode werkt en wat het voor je kan doen. Hij probeert je niet zijn stijl op te dringen, maar je je eigen stijl te laten vinden. Bomvol tips en adviezen, schetsen, do's en don'ts is Mode is niet moeilijk hét boek voor iedere vrouw die eindelijk wil begrijpen wat haar staat en waarom. Daarbij vergeet Janice ook zijn passie voor jurken niet. Er is bijvoorbeeld een speciaal hoofdstuk over én een patroon van de perfect dress.

Win Mode is niet moeilijk

Win Mode is niet moeilijk

Helaas! Deze actie is verlopen. De winnaars hebben persoonlijk bericht van ons gehad.