Header Verlangennaarminder
Winactie

WIN Verlangen naar minder!

We leven in een maatschappij waar iedereen druk is of de druk voelt om druk te zijn. Dit is precies waar Jelle Derckx je in meeneemt in zijn nieuwe boek. De zomer is een perfect moment om dit inspirerende en persoonlijke verhaal te lezen. Want wie wil nou niet een gelukkiger leven leiden?

In Verlangen naar minder neemt Jelle Derckx de lezer mee op een zoektocht naar een bewust en duurzaam leven; hij geeft in dit persoonlijke verhaal inspirerende, down-to-earth tools en tips.

Voor Jelle begon het proces van bewustwording in de zomer van 2011. Met een hoofd vol zorgen vertrok hij naar Brazilië. Die reis was de belangrijkste inspiratiebron van zijn besluit zijn leven 180 graden om te draaien op het moment dat hij eenmaal terug was in Nederland. Hij begon met minimaliseren, ging minder kopen en bewuster leven. Dat gaf meer tijd en ruimte voor de dingen die écht belangrijk zijn, zoals persoonlijke groei en duurzaamheid.

Ben jij benieuwd naar het verhaal van Jelle Derckx Verlangen naar minder? Stuur ons een berichtje waarom jij dit boek moet winnen en wie weet ben jij de gelukkige!

Helaas! Deze actie is verlopen. De winnaars hebben persoonlijk bericht van ons gehad.