Header winactie shadow and bone
Header winactie shadow and bone
Winactie

Winactie! De Grishaverse: Shadow and Bone

Ben jij nog niet toegekomen aan de Netflix-serie Shadow and Bone óf heb je deze juist gezien en wil je nu de boeken van Leigh Bardugo in duiken? Vandaag geven wij het eerste deel uit De Grishaverse-serie, Shadow and Bone (de Netflix-editie) weg. Meer weten over het boek en de winactie? Lees dan verder!

Het ooit zo rijke Ravka wordt sinds tientallen jaren in tweeën gedeeld door de Schaduwvlakte; een ondoorgrondelijke duisternis, vergeven van monsters die teren op mensenvlees. Het lot van het land is onzeker.

Alina Starkov is nooit ergens goed in geweest. Maar als haar regiment wordt aangevallen en haar beste vriend Mal zwaargewond raakt, ontwaakt er bij Alina een onbekende kracht die zijn leven redt. Een kracht die het door oorlog getergde koninkrijk voor eens en altijd kan bevrijden. Alina moet alles achterlaten en wordt meegevoerd naar het hof, waar ze getraind zal worden tot lid van de Grisha: het magische elitekorps dat wordt geleid door de mysterieuze Duisterling. Alina leert niet alleen haar kracht beheersen, maar ze leert ook een kant van zichzelf kennen die ze misschien liever nooit had ontdekt. Een spannend, romantisch en duister boek dat zeker op je verlanglijstje thuis hoort! Shadow and Bone is het eerste deel van een trilogie, maar er zijn daarnaast nog twee andere series die zich ook in die wereld afspelen!

Header winactie shadow and bone

Deze winactie is gesloten! Maar niet getreurd, er komen nog genoeg leuke winacties aan.