Winactie ken follett de schemering en de dageraad
Winactie ken follett de schemering en de dageraad
Winactie

Winactie! De schemering en de dageraad van Ken Follett

Kingsbridge-saga fans opgelet! Het vierde deel van de boekenserie De schemering en de dageraad van Ken Follett is namelijk afgelopen maand uitgebracht. Ondanks dat het een vierde deel is, kun je hem ook lezen als je net wil beginnen aan de serie. Het boek speelt zich namelijk af in de periode voor de periode van het eerste boek Pilaren van de aarde.

In het boek gaan we naar de periode 997 na Christus. Engeland wordt van twee kanten belaagd. Gerechtigheid is ver te zoeken en geweld en wetteloosheid zijn aan de orde van de dag. De koning staat machteloos en de chaos regeert. In deze turbulente tijden raken de levens van drie mensen onlosmakelijk verbonden met elkaar en met een klein gehucht dat later Kingsbridge zal worden genoemd. Dit is het vierde deel in de Kingsbridge-saga maar kun je ook beschouwen als een prequel, waarvan de eerdere delen het vervolg zijn. Wil jij graag beginnen aan de boekenserie of keek je zó erg uit naar het vierde deel? Dat komt goed uit! We geven wel drie exemplaren weg in deze winactie. Doe je mee?

Wil jij dit boek winnen? Beantwoord dan onze prijsvraag: Wat is de oorspronkelijke titel (Engels) van De schemering en de dageraad? Stuur jouw antwoord onder vermelding van ‘De schemering en de dageraad' naar schrijf@bol.com met daarin het antwoord op de prijsvraag. Vergeet je gegevens er niet bij te zetten en wie weet ligt De schemering en de dageraad binnenkort op jouw deurmat! Wij verloten maar liefst 3 exemplaren!

Na 7 oktober kiezen we uit alle deelnemers de winnaars. De winnaars krijgen een persoonlijke e-mail van ons en de prijs wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd!