Header winactie het mes van de sluipmoordenaar
Header winactie het mes van de sluipmoordenaar
Winactie

Winactie! Het mes van de sluipmoordenaar van Sarah J. Maas

Sarah J. Maas is bekend van haar internationale bestsellerseries De glazen troon en Hof van doorns en rozen. Het eerste deel van De glazen troon schreef ze al toen ze nog maar zestien jaar was en verscheen uiteindelijk in 2012. Het eerste deel van Hof van doorns en rozen verscheen in 2015. Elk deel van die serie stond op nummer 1 in de New York Times bestsellerlijst en werd door duizenden fans verslonden. En nu is hier Glazen troon; een prequel van de Glazen troon-serie.

Celaena Sardothien is Adarlans meest gevreesde sluipmoordenaar. Officieel ligt haar loyaliteit bij Arobynn Hamel, meester van het Sluipmoordenaarsgilde, maar in werkelijkheid vertrouwt ze alleen haar collega Sam. In deze vijf verhalen, die zich afspelen voor De glazen troon, volgen we Celaena op vijf gevaarlijke missies, van afgelegen eilanden tot woestijnen vol vijanden, waar ze vecht om slaven te bevrijden en zich te wreken op tirannieke heersers. Maar er is één probleem: deze missies gaan recht in tegen het beleid van Arobynn Hamel. En op verraad staat de allerhoogste straf.

Wil jij dit boek winnen? Beantwoord dan onze prijsvraag. Door wie is dit boek vertaald naar het Nederlands? Stuur jouw antwoord onder vermelding van 'Het mes van de sluipmoordenaar' naar schrijf@bol.com met daarin het antwoord op de prijsvraag. Vergeet je gegevens er niet bij te zetten en wie weet ligt Het mes van de sluipmoordenaar binnenkort op jouw deurmat!

Na 26 augustus kiezen we uit alle deelnemers de winnaars. De winnaars krijgen een persoonlijke e-mail van ons en de prijs wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd.