Header winactie max mischa en het tet offensief johan harstad
Header winactie max mischa en het tet offensief johan harstad
Winactie

Winactie! Max, Mischa & het Tet-offensief van Johan Harstad

Max, Mischa & het Tet-offensief is een verrassende en eigenzinnige roman, die gaat over een toneelregisseur Max die als puber naar Amerika emigreert. De schrijver van dit boek is de Noorse auteur Johan Harstad, die je wellicht kent van zijn debuut Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? Max, Mischa & het Tet-offensief won de Europese Literatuurprijs 2018.

Het verhaal gaat dus over de puber Max die van Noorwegen naar Amerika emigreert met zijn ouders. Hij heeft moeite om zijn jeugd en vrienden in Stavanger achter zich te laten. In New York merkt Max op dat eigenlijk iedereen daar ontheemd is. In de kunstenares Mischa en Vietnam-veteraan Owen treft hij dierbare lotgenoten. In deze dikke pil van twaalfhonderd pagina's komt chaos, toeval, mazzel, pech, verkeerde keuzes, verlies en spijt aan bod. Harstad vertelt op zo'n manier dat je niet kan rusten voordat je de laatste pagina hebt omgeslagen. Dit boek hoort dus in jouw boekenkast!

Helaas! Deze actie is verlopen.

Na 23 september kiezen we uit alle deelnemers de winnaars. De winnaars krijgen een persoonlijke e-mail van ons en de prijs wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd!